Kultura

PRVI GLAZBENI SKUP Otvorena tribina ‘Oslobađanje glazbene snage’

glazbeni skup
Otvoreni panel „Oslobađanje glazbene snage kroz kreativnosti i kolaboracije“ posvećen je poticanju razvoja talenta i stvaralaštva u modernoj glazbi kroz povezivanje kreativnih snaga glazbene scene, uključujući glazbenike, tekstopisce, skladatelje, glazbene producente, izdavačke kuće i ostale, i to u predivnom okruženju grada Dubrovnika. Panel se održava danas, 2. prosinca, s početkom u 15 sati na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Ulica branitelja Dubrovnika 29.
Povezivanjem glazbenih kulturnjaka i izmjenjivanjem znanja, iskustava i vizija, otvaraju se nove prilike – rađa se inspiracija, otvaraju nove ideje za glazbenu kreativnost i inovacije. Cilj nije samo stvaranje još jednog godišnjeg glazbenog skupa, već i osnaživanje etabliranih glazbenika i stvaraoca, kao i onih koji tek to trebaju postati – poticanje kvalitetnog glazbenog stvaralaštva budućih generacija naprednih glazbenih profesionalaca u ovom dijelu Europe.
Očekuje vas predavanje/radionica, kao i otvoreni panel s cijenjenim stručnjacima iz industrije koji će nesebično podijeliti svoje iskustvo kroz priče i diskusije o borbi i uspjehu, stanju glazbene industrije, novoj tehnologiji i kreativnim procesima. Pružit će uvid u načine profesionalnog rasta i upravljanja karijerom, prelaženja prepreka i postizanja izvrsnosti u ovoj veoma izazovnoj industriji.
Laus Music / Academy ključni je partner u organizaciji ovog događaja i donosi svoje dugogodišnje iskustvo u glazbenoj produkciji i internacionalnom izdavanju glazbe.
Otvoreni panel „Oslobađanje glazbene snage kroz kreativnosti i kolaboracije“ organiziraju Kino Video Klub Dubrovnik i Laus Music u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika, kao završno događanje ciklusa radionica Svijet moderne audio produkcije, koji se realizira u sklopu projekta Kreativna Informatika uz Ableton Live koji se sufinancira kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Dubrovnika za 2023. godinu.

Pročitajte još

[FOTO] Ansambl LADO oduševio publiku u parku Gradac!

Dulist

75. IGRE Kroz razgovore o Jupi prisjećanje na zlatno doba Dubrovnika i Igara

Dulist

VEČERAS U DVORU Kvartet Arod donosi glazbenu čaroliju

Dulist