Sport

PRVENSTVO HRVATSKE Hoće li Jugaši podignuti pehar u Gružu?

PRVENSTVO HRVATSKE Hoće li Jugaši podignuti pehar u Gružu?

Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje ima priliku ove srijede na bazenu u Gružu završiti finalnu seriju Prvenstva Hrvatske. U prva dva susreta Jugaši su odličnom igrom, posebno u obrani, ostavili Mladostaše bez ikakve šanse da im ozbiljnije zaprijete.

-Pred nama je novi težak zadatak. Mladost je vrlo ozbiljna momčad i dat će sve od sebe da seriju vrati u Zagreb. Na nama je da pokušamo odigrati na nivou iz prethodnih utakmica. Sutrašnji poraz vjerojatno bi značio produženje serije na pet utakmica. Pokušat ćemo nastaviti s odličnom igrom u obrani i vjerujem da ćemo pehar podići u Gradu u srijedu – rekao je pred današnji dvoboj Jugov strateg Vjekoslav Kobešćak za Jug.hr.

Žapci se pak nadaju preokrenuti finalnu seriju.

– Pokušat ćemo preokrenuti seriju i napraviti sve što je u našoj moći. Moramo biti čvrsti, agresivni i borbeni. Mora nas krasiti zajedništvo, ali ne na papiru već izvedbom u vodi. Čak drugu utakmicu do drugog poluvremena nismo bili ni toliko loši. Nismo primili gol iz igre s igračem manje što je pozitivna stvar. Cilj Juga bit će sigurno da svedu utakmicu na mali broj golova. Odlučivat će detalji. Čak nas prisiljavaju da imamo kvalitetnu izvedbu s igračem više. Sve ćemo napraviti da to bude kvalitetnije i da ih vratimo s neizvjesnošću na četvrtu utakmicu u Zagrebu – izjavio je Zoran Bajić, trener HAVK Mladosti.

Treća utakmica finalne serije na rasporedu je danas u 18 sati. Najveću utakmicu hrvatskog vaterpola možete pratiti na drugom programu HTV-a.

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist