Sport

PRVACI I PRIJE ZADNJE UTRKE Dubrovnik Racing obranio naslov i na brdu!

Auto klub Dubrovnik Racing obranio je i naslov prvaka države na brdu! I to prije službenog kraja sezone, odnosno prije zadnje utrke koja se 10. listopada vozi u Dubrovniku. Time su se automobilisti ovog kluba okrunili dvostrukom krunom. Početkom rujna su, naime, obranili naslov prvaka na kružnim utrkama, a proteklog vikenda u Buzetu, gdje su nastupali s deset vozača, to im je pošlo za rukom i na brdu. Prema riječima vozača ovog kluba, Mara Franića, Dubrovnik Racing bio je u prednosti pred AK Župa dubrovačka za nekih 70 bodova.
-Opet smo uspjeli pobijediti i ostali smo prvi. Potvrdili smo naslov tako da na dubrovačkoj trci 10. listopada ne moramo čak ni voziti, već smo prvaci države i to 13. put – ističe Franić.
Franić je na društvenim mrežama napomenuo kako je klub osnovan za vrijeme Domovinskog rata i od tada piše rezultate. Zahvalio se vozačima, upravi kluba, članovima, simpatizerima, sponzorima i Gradu.
-Još jedna velika zahvala našim idolima, tvorcima, učiteljima i na kraju velikim ljudima Željku Đuratoviću i Dubravku Čikoru bez kojih ovo sve ne bi bilo ovako kako jest. Uvijek ste s nama u mislima i srcima – poručio je Franić na društvenim mrežama nakon uspjeha u Buzetu, gdje su svalvili u konkurenciji od dvadesetak klubova.
Iz kluba su pak poručili kako veličina AK Dubrovnik Racinga nije u pojedincu nego u čitavoj lepezi odabranih ljudi koji su voljni ugraditi sebe u uspjeh kluba. Treba istaknuti kako je ovo Dubrovnik Racingu ukupno 13. naslov prvaka države na brdu, dok su na krugu slavili jedanaest puta.
AK Župa dubrovačka je pak na brdu druga tako da na pobjedničkom postolju i prije kraja sezone imamo dva županijska kluba. Uspjeh za poželjeti!

Foto, video: AK Dubrovnik Racing

Pročitajte još

Duje Ćaleta-Car u nezgodnoj situaciji, mora hitno naći novi klub

Dulist

Javon Levi novi je igrač Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

Tony Azevedo i Nikša Dobud na Bellevueu ‘usavršavaju’ mlade vaterpoliste! Stigla i proslavljena vaterpolistica Maggie Steffens

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija