Sport

PRVACI I PRIJE ZADNJE UTRKE Dubrovnik Racing obranio naslov i na brdu!

PRVACI I PRIJE ZADNJE UTRKE Dubrovnik Racing obranio naslov i na brdu!

Auto klub Dubrovnik Racing obranio je i naslov prvaka države na brdu! I to prije službenog kraja sezone, odnosno prije zadnje utrke koja se 10. listopada vozi u Dubrovniku. Time su se automobilisti ovog kluba okrunili dvostrukom krunom. Početkom rujna su, naime, obranili naslov prvaka na kružnim utrkama, a proteklog vikenda u Buzetu, gdje su nastupali s deset vozača, to im je pošlo za rukom i na brdu. Prema riječima vozača ovog kluba, Mara Franića, Dubrovnik Racing bio je u prednosti pred AK Župa dubrovačka za nekih 70 bodova.
-Opet smo uspjeli pobijediti i ostali smo prvi. Potvrdili smo naslov tako da na dubrovačkoj trci 10. listopada ne moramo čak ni voziti, već smo prvaci države i to 13. put – ističe Franić.
Franić je na društvenim mrežama napomenuo kako je klub osnovan za vrijeme Domovinskog rata i od tada piše rezultate. Zahvalio se vozačima, upravi kluba, članovima, simpatizerima, sponzorima i Gradu.
-Još jedna velika zahvala našim idolima, tvorcima, učiteljima i na kraju velikim ljudima Željku Đuratoviću i Dubravku Čikoru bez kojih ovo sve ne bi bilo ovako kako jest. Uvijek ste s nama u mislima i srcima – poručio je Franić na društvenim mrežama nakon uspjeha u Buzetu, gdje su svalvili u konkurenciji od dvadesetak klubova.
Iz kluba su pak poručili kako veličina AK Dubrovnik Racinga nije u pojedincu nego u čitavoj lepezi odabranih ljudi koji su voljni ugraditi sebe u uspjeh kluba. Treba istaknuti kako je ovo Dubrovnik Racingu ukupno 13. naslov prvaka države na brdu, dok su na krugu slavili jedanaest puta.
AK Župa dubrovačka je pak na brdu druga tako da na pobjedničkom postolju i prije kraja sezone imamo dva županijska kluba. Uspjeh za poželjeti!

Foto, video: AK Dubrovnik Racing

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist