Aktualno

Provjerite tko je u četvrtak i petak bez struje

Iz Elektrojuga Dubrovnik javljaju kako će u četvrtak 26. kolovoza zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Zaton Mali, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 15 sati u ulicama Obala Stjepana Radića k.br. 60-65 i Soline 5-13. Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Karmen, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 12. 30 sati u ulicama: Pobijana, Ilije Sarake, Ispod Mira, Stulijeva i Kneza Hrvaša.

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Brsečine, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 9 do 12 sati u ulicama Mihanovići i Brdari. U petak, 27. kolovoza zbog neophodnih radova na NN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 9 do 10 sati te u vremenu od 13 do 14 sati za ulice Za Kapelicom, Vicinai 8-10, Uz mline, Strma, Grudska 1, Srednji kono 2 . Zbog neophodnih radova na NN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 9 do 14 sati u ulici Za Kapelicom adrese 12 do 20.

Pročitajte još

Izjava Marina Držića u vezi s ponovnim srbijanskim posezanjem za dubrovačkom književnošću!

Dulist

[VIDEO] Počelo ispitivanje opterećenja Pelješkog mosta, stigao 21 kamion težine do 40 tona

Dulist

NOVI ANTENSKI STUP OD 35,5 METARA! Lopuđani protiv odašiljača koji će trajno narušiti vizuru spomenika kulture

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija