Aktualno

Provjerite tko je u četvrtak i petak bez struje

Iz Elektrojuga Dubrovnik javljaju kako će u četvrtak 26. kolovoza zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Zaton Mali, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 15 sati u ulicama Obala Stjepana Radića k.br. 60-65 i Soline 5-13. Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Karmen, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 12. 30 sati u ulicama: Pobijana, Ilije Sarake, Ispod Mira, Stulijeva i Kneza Hrvaša.

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Brsečine, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 9 do 12 sati u ulicama Mihanovići i Brdari. U petak, 27. kolovoza zbog neophodnih radova na NN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 9 do 10 sati te u vremenu od 13 do 14 sati za ulice Za Kapelicom, Vicinai 8-10, Uz mline, Strma, Grudska 1, Srednji kono 2 . Zbog neophodnih radova na NN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 9 do 14 sati u ulici Za Kapelicom adrese 12 do 20.

Pročitajte još

ELEKTROTEHNIČARI SLAVE 56. GODINA MATURE Rodilo se zajedništvo koje nikad neće prestati!

Dulist

PROMETUJE 48 LINIJA IZ 21 DRŽAVE Kraj posezone u Dubrovniku još nije na vidiku

Dulist

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija