Grad

Provjerite gdje će se u srijedu provoditi dezinsekcija!

blank

Sanitat Dubrovnik obavijestio je građane o provođenju adulticidne dezinsekcije na području dijela Lapada u  srijedu, 16. kolovoza.Naime, nastavit će se s provođenjem adulticidne dezinsekcije metodom hladnog zamagljivanja (ULV) i to na području dijela Lapada u ulicama:

Nikole Tesle, Lapadskoj obali, Šetalištu kralja Zvonimira, Iva Dulčića (uključujući i sve sporedne ulice u naseljima Orsan, Solitudo i Babin Kuk), Kardinala Stepinca,Kralja Tomislava, Ispod Petke, Masarykov Put, Od Sv. Mihajla, Od Batale uključujući i sve sporedne ulice te područje Opće bolnice Dubrovnik s ulicama Dr. A. Šercera i Josipa Pupačića.

Navode kako će zamagljivanje započeti u 01:00 sat pa nadalje. Posebno su skrenuli pažnju građanima koji boluju od astme ili drugih bolesti dišnih organa da za vrijeme zamagljivanja zatvore vrata i prozore i vozačima su ukazali na povećani oprez u prometu za vrijeme trajanja akcije. Također, dodaju kako će se u slučaju nepovoljnih klimatskih prilika, kao što su kiša ili pojačan vjetar, akcija odgoditi za sljedeći dan.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

DA SE NE ZABORAVI! Obilježavanje 32. obljetnice početka napada na Grad

Dulist

UHIĆENI U ZAGREBU Dvojac iz Bangladeša pobjegao iz Čistoće, uputili se prema Portugalu!

Dulist

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist