Sport

Protiv Nijemaca bez Dobuda

vaterpolo reprezentacija2

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u 20,25  igra četvrtu utakmicu na Europskom prvenstvu u Nizozemskoj protiv Njemačke, a u bazenu večeras neće biti Dubrovčanin Nikša Dobud.

Prvi centar reprezentacije zaradio je jednu utakmicu suspenzije zbog udaranja protivničkog igrača. Podsjetimo, Dobud je u utakmici protiv Srbije ozlijedio srpskog reprezentativca Filipa Filipovića.
Srpski mediji podigli su veliku buku zbog tog poteza, ali Dobud kaže da je Filipović dobio što je zaslužio te da mu se ne planira ispričati.

'Je li bilo provokacija? Naravno, ali neka to ostane u bazenu, između njih i nas. Uglavnom, Filipović nije ništa dobio, a da to nije tražio…', izjavio je Nikša Dobud za sportskinet.hr

Iako su u ovom susretu "barakude" favorit, momčad Hagena Stamma ne valja podcjenjivati. Naime, Hrvatska je u posljednjoj utakmici protiv Njemačke u Dubrovniku, na završnom turniru Svjetske lige, slavila tek nakon peteraca 16:15.

Tada je jedan od najboljih pojedinaca bio Nikša Dobud. Umjesto Dobuda večeras se očekuje kako će njegovo mjesto zauzeti Petar Muslim, a Rudić još može birati eventualno između Obradovića i Burića.
 

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist