AktualnoUrednički izbor

PROMJENE NA UGOSTITELJSKOJ SCENI Džeko otvara restoran na Pločama, a Hard Rock stiže u Klarisu?

PROMJENE NA UGOSTITELJSKOJ SCENI Džeko otvara restoran na Pločama, a Hard Rock stiže u Klarisu?

Edin Džeko otvara restoran u Dubrovniku. Donedavna glasna šuš­kanja bosanskohercegovački nogo­metaš potvrdio je objavom na druš­tvenim mrežama. Riječ je, kako stoji u
opisu njegove objave, o Steak & Cock­tail restoranu ‘Ezza’ na Pločama koji bi svoja vrata trebao otvoriti u kolo­vozu. Kako saznajemo, radovi su i dalje u tijeku. Džeko je ugovor o najmu poslovnog prostora u ovom dijelu Grada, prema dosadašnjim pisanjima, potpisao početkom ove godine. Radi se, naime, o prostoru u kojem je pret­hodno bio popularni japanski restoran ‘Takenoko’.
— Ezza je ime. Dubrovnik je mjesto. Pratite nas – poručio je Džeko otkrivši tek ime restorana, a ponuda i izgled novog ugostiteljskog objekta i daljes u pod velom tajne te ćemo očito više saznati nakon otvorenja. Treba istaknuti kako se nogometaš u ovaj pro­jekt upustio sa suprugom Amrom, ali i s bračnim parom Sarah Čerkez i Arminom Hodžićem, vlasnicima malog lanca wok barova pod nazivom ‘Snogu’. Jedan se wok bar nalazi tako­đer na Pločama, u prostoru nekadaš­nje ‘Laure’, a ostala dva u Sarajevu i Zagrebu.
Više pročitajte u tiskanom izdanju DuLista koji je od srijede na kioscima!­

Pročitajte još

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist