Sport

PROMJENA UNUTAR STOŽERA Trener ‘Dubrovnika’ Silvio Ivandija pomoćnik Linu Červaru!

RKHM Dubrovnik Rixos Press 29

Nakon Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, Hrvatski rukometni savez odlučio je napraviti jednu promjenu unutar stručnog stožera muške seniorske reprezentacije. Izbornik i dalje ostaje Lino Červar, dok će njegov prvi pomoćnik za sljedeći kvalifikacijski ciklus postati Silvio Ivandija, trenutačno trener Dubrovnika.

Budući da je reprezentacija izborila šesto mjesto na Svjetskom prvenstvu u siječnju, te osigurala kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju i tako ispunila zacrtani cilj, Hrvatski rukometni savez je u dogovoru s Davorom Dominikovićem donio odluku da on više ne bude pomoćnik izbornika Line Červara s obzirom na brojne klupske obveze, ali i obveze koje ima s juniorskom reprezentacijom koju ovoga ljeta očekuje Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj od 13. do 27. srpnja.

Budući da je to jedan od prioriteta Hrvatskog rukometnog saveza u ovoj godini, čelni ljudi HRS-a su u dogovoru s Davorom Dominikovićem procijenili da je to u ovom trenutku najbolje moguće rješenje za sve. Hrvatski rukometni savez koristi priliku da se zahvali Davoru Dominikoviću na suradnji u seniorskoj reprezentaciji u proteklom razdoblju.

Davor Dominiković je bivši dugogodišnji reprezentativac i igrač, osvajač brojnih hrvatskih medalja i trofeja, s izvrsnom trenerskom perspektivom i stoga vjerujemo da je ovo najbolje rješenje za sve, u okviru kojega može sva svoja znanja i potencijale prenijeti novim generacijama kojima je bio sportski uzor, piše sportcom.hr.

Pročitajte još

ORSAN SLAVI 90 GODINA POSTOJANJA Svečano obilježavanje večeras u kazalištu Marina Držića

Dulist

Mateo Jerković viceprvak HEP prvenstva Hrvatske

Dulist

PRVENSTVO HRVATSKE U TENISU Dubrovčanin Mateo Jerković u finalu parova do 16 godina

Dulist