DuList IN

Promidžbeni film TZ općine Konavle ‘Come home’ osvojio je prestižni bronačni Telly Award

konavle grb opcina

Promidžbeni film Turističke zajednice općine Konavle ‘Come home – Konavle’ u produkciji Balducci filma osvojio je još jednu prestižnu nagradu, brončani Telly Award u kategoriji ‘Promidžbeni film – Putovanja i turizam Official Listing’.

Telly Awards je nagrada koja se dodjeljuje za video i televizijsku produkciju vidljivu na svim zaslonima. Utemeljena u New Yorku 1979. godine, a godišnje primi preko 13 tisuća prijava iz svih 50 država i 5 kontinenata. Pobjednici se biraju na temelju izvrsnosti u sljedećim područjima: brendirani sadržaj, reklame i marketing, virtualna stvarnost, neemitirane, online i televizijske serije, zabavne emisije i segmenti te video materijali prilagođeni društvenim mrežama.

Sudionike ocjenjuje The Telly Awards Judging Council koji se sastoji od 200 vodećih stručnjaka iz reklamnih agencija, produkcijskih kuća i velikih televizijskih mreža. Partneri nagrada su Production Hub, Green the Bid, Video Consortium, Series Fest, FWD-Doc, AI Film Festival, Filmski festival Reel Abilities te Film Fatales.

Scenarij za promidžbeni film TZ-a općine Konavle potpisuju producentica Spomenka Saraga i redatelj Herve Tirmarche, a glumci Jelena Otašević-Babić i Damir Bogdanović kroz romantičnu priču i niz atraktivnih kadrova pokazuju sve ljepote i posebnosti koje Konavle nude svojim posjetiteljima. Tako sve koji su već posjetili Konavle podsjećaju na vrijeme provedeno u destinaciji, a one koji to nisu pozivaju da ih posjete, istraže, dožive i kreiraju nove nezaboravne uspomene. Filmska ekipa upotpunjena je snimateljem i montažerom Jalil Armiliom te asistentom snimatelja Nikšom Vierdom, dok su za zračne snimke zaslužni Marko Butraković i Robert Godrijan. Glazbu korištenu u filmu potpisuje Frankie Orella.

Pročitajte još

MIA BEGOVIĆ UŽIVA U ULOZI BAKE Dušo moje duše, srićo moje sriće, blagoslovljeno ti bilo!

Dulist

POSLUŠAJTE SINGL JOSIPA BAČIĆA ‘S nonom sam vježbao pjevati još dok nisam praktički znao ni pričati’

Dulist

PLESNI STUDIO LAZARETI NA ADRIATIC DANCE FESTU ‘Velika konkurencija i odličan plasman naših cura!’

Dulist