Aktualno

PROJEKT WEBPOST Maris, Petra i Ivana najbolje u izradi web stranica

webpost nagrade studenti5

Nagrade i pohvalnice studentima Odjela za elektrotehniku i računarstvo koji su sudjelovali u projektu WebPoSt (izradba web-stranica poduzetnicima od studenata), danas su u Rektoratu Sveučilišta dodijelile rektorica prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Terezina Orlić.
Prvo mjesto osvojila je studentica Maris Mirović za poduzetnika MERIDIJAN 17 d.o.o., drugo studentica Petra Cvrlje za poduzetnika Universal Industries d.o.o., dok je treće mjesto pripalo studentici Ivani Zadro za obrt TURPI.
Nagrađene Maris, Petra i Ivana izjavile su kako su zadovoljne završenim projektom jer su puno naučile, te da je bilo korisno čuti što poduzetnici žele od njih i kako im oni mogu pomoći. Nagrađene studentice dobile su poklon koji je osigurala Dubrovačko-neretvanska županija, partner u projektu.

-Zahvaljujem našim studentima koji su sudjelovali u ovom projektu i uz mentorstvo nastavnika i asistenata pokazali svoje znanje – rekla je rektorica Vrtiprah i dodala kako se projekt ne bi nastavio četvrtu godinu da nije dobar, s čim se usuglasila i predsjednica ŽK Dubrovnik Terezina Orlić.

-Pokazatelj da je projekt uspješan je i činjenica da su druge županije preuzele našu ideju i model – zaključila je Orlić.

Pohvalnice za sudjelovanje u projektu dobili su studenti:
Ivan Zalović za PORTELA d.o.o., Ana Kešelj za DOMINIUM TRAVEL d.o.o., Nikola Drašković Jelčić za COGITO j.d.o.o., Kruno Zečević za INFO PLANET d.o.o., Pero Brbora za CAFFE BAR ARKA, Maro Zalović za Auto motiv d.o.o., Mislav Vilović za Adut d.o.o., Antonela Đurić za Crvik d.o.o., Joško Đilović za BURIN d.o.o. i Marko Jurić za DA 3 d.o.o.

Pročitajte još

ALH prodaje Hotel Odisej na Mljetu!

Dulist

SUGRAĐANIN ISTIČE ‘Stanovnici Mokošice zaslužuju malo više od ovakvih skalina’

Dulist

Plenković otkrio zašto toliko vjeruje ministrici Obuljen Koržinek: ‘Mi smo ista generacija’

Dulist