Sport

Projekt Aktivna Hrvatska u kojem će sudjelovati i Lukrecija Dragić stiže u Metković!

blank

Vodeći hrvatski sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska održat će se u Metkoviću, te će tako grad Metković prvi put postati domaćin ljetnog, jutarnjeg programa. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, pod vodstvom Lukrecije Dragić i Patrika Kramarića vodit će besplatni trening u subotu, 26. kolovoza, s početkom u 9.30 sati u Gradskom parku, dok će program voditi ambasadorica projekta Renata Sopek. 

-Veseli nas dolazak u Metković prvi put. Trening je namijenjen svim generacijama, posebno pozivamo mlade da nam se pridruže i da zajedno pošaljemo poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti! – izjavila je Renata Sopek

Aktivna Hrvatska već jedanaestu sezonu se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. 

-Ovim treningom aktivirati ćemo cijelo tijelo. Mogu ga izvoditi svi. Pozivam Vas da zajedno osvijestimo koliko nam je redovno vježbanje korisno za vlastito tijelo i um! – najavila je Dubrovkinja Lukrecija Dragić.

 

Pročitajte još

U PLOČE DOLAZI HAJDUK Jadran pobijedio Belišće, ugostit će branitelja naslova

Dulist

Bijač obranama peteraca zaustavio Jugaše

Dulist

LEN LIGA PRVAKA Jugaši danas igraju protiv Olympiacosa, podržimo ih ispred malih ekrana!

Dulist