Kultura

PROGRAM ZA SVE UZRASTE Kultura opet đirava i to po Orašcu

Kultura ponovno đirava Gradom, te tako u u subotu, 26. rujna stiže i do Orašca. Program koji će se održati na igralištu Osnovne škole Antuna Masle pripremili su Kinematografi Dubrovnik i Umjetnička galerija Dubrovnik.

Druženje započinje u 18 sati likovnom radionicom za djecu „Slikarstvo je u điru“ koju će voditi muzejska pedagoginja UGD, Ivona Šimunović. Dječica će tako po uzoru na Antuna Maslu, našeg velikog dubrovačkog slikara u njegovom rodnom mjestu, imati priliku oslikavati slikarska platna.

U organizaciji Kinematografa Dubrovnik, s početkom u 19 sati bit će prikazan avanturistički, obiteljski film „Mia i bijeli lav“ koji je prilagođen za sve uzraste. Mia je jedanaestogodišnja djevojčica koja s roditeljima iz Londona seli u Afriku te tamo upoznaje bijelog lava Charlieja. Tijekom odrastanja, Mia i lav Charlie postaju nerazdvojni prijatelji. Kada njen otac odluči prodati Charlieja lovcima kao trofej, Mia kreće u epsku avanturu kako bi ga spasila. U filmu, čiji je redatelj Gilles de Maistre glume Daniah de Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan i Lionel Newton.

Partneri u projektu Kultura u điru su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, ustanove u kulturi te gradski kotari/mjesni odbori.

Građani su pozvani da se i na ovom događanju drže preporučenih epidemioloških mjera i da održavaju međusobni razmak.

Pročitajte još

‘DIJALOG S DRŽIĆEM’ DUBRAVKA KASTRAPELIJA Pisac i njegov pengač našli su zajednički jezik

Dulist

Luku Paljetku uručena nagrada ‘Iso Velikanović’ za životno djelo

Dulist

ODLIČAN VIKEND U LAZARETIMA Izložba ‘Mura Incognita’, Fortress VR Game Room i radionica izrade novca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija