Grad

Pročitajte što donosi „Coolturno ljeto ” u Mokošici

Pročitajte što donosi „Coolturno ljeto ” u Mokošici

Filmski program za sve generacije, kolaž večernje zabave za djecu , najnovija predstava kazališne družine Kolarin „Matrimonijo“, predstava „Venere i Adon“ za mlade, te koncert nezavisne glazbene scene dio su ovoljetnih kulturnih događanja u Mokošici, koje organiziraju Grad Dubrovnik i ustnova u kulturi Kinematografi Dubrovnik.

Kako ističu iz dubrovačkih Kinematografa, program, koji će pokušati privući, zabaviti i nasmijati stanovnike najvećeg gradskog naselja, počinje ovaj petak na školskom igralištu u 20.30 sati projekcijom crtića Khumba, dok se u kasnijim satima stariji mogu opustiti uz dogodovštine Jasmine French u istoimenom filmu Woody Allena.

Filmski program do ponedjeljka još donosi dječje poslastice Juraj i hrabri vitezovi, Zvončica i obiteljski film Ljeto za sjećanje , te komedije Ovo nije još jedan sretan kraj i Legende u Vegasu, te biografsku dramu Jobs. Kolovoz će donijeti cjelovečernji kolaž za djecu u sklopu kojeg će se održati kreativna radionica, karaoke i igre bez granica, predstavu Venere i Adon koju marljivo uvježbavaju djeca – polaznici ljetne kazališne škole, a u komediji Matrimonijo u režiji Žuže Egreny nasmijat će vas članovi Kolarina.

Za kraj ljeta u Mokošici će zasvirati poznati predstavnici nezavisne hrvatske glazbene scene The marshmallow notebooks i Elephant on the moon. Ulaz na sva događanje je slobodan , a vi samo trebate doći i zabaviti se na prvom izdanju „Coolturnog ljeta“ – Mokošica 2014.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist