Grad

PRIZNANJE GRADU, SUDOMAĆINU EP-A ‘Poslali smo u svijet poruku o Dubrovniku kao gradu sporta’

PRIZNANJE GRADU, SUDOMAĆINU EP-A 'Poslali smo u svijet poruku o Dubrovniku kao gradu sporta'

U sklopu Europskog prvenstva u vaterpolu, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković ovog je ponedjeljka u Francuskom paviljonu u Zagrebu sudjelovao na završnoj večeri

Gradonačelniku Matu Frankoviću uručeno je priznanje za doprinos i izvrsno gostoprimstvo Grada Dubrovnika, jednog od domaćina Europskog prvenstva u vaterpolu. Priznanje mu je uručeno na završnoj večeri u organizaciji Hrvatskog vaterpolskog saveza i European Aquaticsa.

-Dubrovnik je vrlo ponosan na činjenicu kako je prvi put bio sudomaćin ovakvog jednog prepoznatljivog i vrijednog sportskog događanja. Time smo poslali jednu lijepu poruku u svijet, o Dubrovniku kao gradu sporta. Zahvaljujem se svima, posebice Hrvatskom vaterpolskom savezu i Europskom vaterpolskom savezu koji su nam dodjelili mogućnost da ugostimo sportaše, vaterpoliste i priredimo našim sugrađanima i posjetiteljima događaj koji će ostati zapamćen – istaknuo je gradonačelnik u svom obraćanju.

Europsko seniorsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, osim u Zagrebu, održalo se u Dubrovniku kao gradu sudomaćinu, u kojem je ovo natjecanje i svečano otvoreno. Najveće je to sportsko natjecanje u dosadašnjoj povijesti Dubrovnika, a obilježili su ga odlična navijačka atmosfera, veliki interes javnosti, ispunjene tribine bazena u Gružu i sjajni sportski rezultati.

Finalni dvoboj na bazenu Mladosti između Hrvatske i Španjolske u Zagrebu održat će se danas, s početkom u 20 sati i 15 minuta.

Pročitajte još

Izrađuje se Plan pripravnosti i upravljanja rizicima za povijesnu jezgru vrijedan 75 tisuća eura

Dulist

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje do petka

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist