Aktualno

PRIZNANJA NAJBOLJIM KRUŽICAMA Dubrovkinja Lea Đurović Ruso poduzetnica godine!

Dodjela nagrada KRUG

Dubrovačka arhitektica Lea Đurović Ruso dobitnica je nagrade za poduzetnicu godine, koja joj je uručena u sklopu 6. konferencije Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, koja se danas održava u Dubrovniku.

Đurović Ruso vlasnica je i direktorica tvrtke Proto Arch d.o.o, koja je do sada već osvojila brojne BIGSEE nagrade, a nakon što joj je uručeno priznanje objasnila je što za nju znači biti poduzetnica.

– Biti poduzetnica za mene znači mijenjati svijet i ljude. Cilj je stvarati dodatnu vrijednost arhitektonskim jezikom. Iako sam vođa s vizijom, nastojim izgraditi zajedništvo u tvrtki – objasnila je okupljenima arhitektica Đurović Ruso.

Menadžerica godine je Arijela Draguzet, iz tvrtke Istra-agent d.o.o. iz Barbana iz Pule.

-Ovo je zaista potvrda za kako se naporan rad, ustrajnost i upornost isplati.  Možemo se uhvatiti u koštac sa svakim problemom – zahvalila se ova istarska poduzetnica.

Nadalje, priznanje za 40-godišnji kontinuitet u poduzetništvu dobila je Gordana Leskur Jurić iz tvrtke Estetski centar Nova Beauty iz Rijeke. Ona je, pak, okupljenima rekla kako bi nakon 40 godina rada trebala ići u mirovinu, ali da bi nakon ovoga trebala nastaviti raditi.

Priznanje za socijalno poduzetništvo dobila je Anica Majić, vlasnica doma za starije osobe Najbolje godine d.o.o. iz Opuzena.

– Moja je tvrtka mala sa 100 posto zaposlenih žena, a najviše njegovateljica na kojim leži moja organizacija – ponosno je istaknula.

Pročitajte još

U PETAK NA PLACI U GRUŽI Akcija mjerenja krvnog tlaka, razine šećera u krvi i još toga!

Dulist

Iz Libertasa smatraju da nema potrebe za dodatnim linijama

Dulist

[FOTO] HUMANITARNA AKCIJA ZA ROKA Kupite svoj Lions moskar i pomozite dječaku

Dulist