Aktualno

PRIZNANJA NAJBOLJIM KRUŽICAMA Dubrovkinja Lea Đurović Ruso poduzetnica godine!

Dodjela nagrada KRUG

Dubrovačka arhitektica Lea Đurović Ruso dobitnica je nagrade za poduzetnicu godine, koja joj je uručena u sklopu 6. konferencije Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, koja se danas održava u Dubrovniku.

Đurović Ruso vlasnica je i direktorica tvrtke Proto Arch d.o.o, koja je do sada već osvojila brojne BIGSEE nagrade, a nakon što joj je uručeno priznanje objasnila je što za nju znači biti poduzetnica.

– Biti poduzetnica za mene znači mijenjati svijet i ljude. Cilj je stvarati dodatnu vrijednost arhitektonskim jezikom. Iako sam vođa s vizijom, nastojim izgraditi zajedništvo u tvrtki – objasnila je okupljenima arhitektica Đurović Ruso.

Menadžerica godine je Arijela Draguzet, iz tvrtke Istra-agent d.o.o. iz Barbana iz Pule.

-Ovo je zaista potvrda za kako se naporan rad, ustrajnost i upornost isplati.  Možemo se uhvatiti u koštac sa svakim problemom – zahvalila se ova istarska poduzetnica.

Nadalje, priznanje za 40-godišnji kontinuitet u poduzetništvu dobila je Gordana Leskur Jurić iz tvrtke Estetski centar Nova Beauty iz Rijeke. Ona je, pak, okupljenima rekla kako bi nakon 40 godina rada trebala ići u mirovinu, ali da bi nakon ovoga trebala nastaviti raditi.

Priznanje za socijalno poduzetništvo dobila je Anica Majić, vlasnica doma za starije osobe Najbolje godine d.o.o. iz Opuzena.

– Moja je tvrtka mala sa 100 posto zaposlenih žena, a najviše njegovateljica na kojim leži moja organizacija – ponosno je istaknula.

Pročitajte još

ALH prodaje Hotel Odisej na Mljetu!

Dulist

SUGRAĐANIN ISTIČE ‘Stanovnici Mokošice zaslužuju malo više od ovakvih skalina’

Dulist

Plenković otkrio zašto toliko vjeruje ministrici Obuljen Koržinek: ‘Mi smo ista generacija’

Dulist