Aktualno

Privremeno obustavljena plovidba broda MSC Magnifica

Privremeno obustavljena plovidba broda MSC Magnifica

MSC Cruises je najavio da će privremeno obustaviti plovidbu broda MSC Grandiosa te odgoditi planirani početak plovidbe broda MSC Magnifica za 1. mjesec uslijed novouvedenih mjera koje je talijanska vlada predvidjela za božićno i novogodišnje razdoblje.

Nove mjere uključuju stroga ograničenja kretanja ljudi u cijeloj zemlji koja značajno utječu na mogućnost budućih gostiju, talijanskih državljana kao i međunarodnih, za dolazak do ukrcajnih luka u Italiji.

Talijanska vlada je najavila da će gotovo u potpunosti ograničiti kretanje stanovnika ne samo između regija već i između gradova kao dio napora u borbi protiv pandemije. Ove mjere se odnose na sve talijanske državljane, a vrijedit će od 21.12.2020. do 06.01.2021. To će također ograničiti mogućnost državljana drugih zemalja da putuju u i kroz Italiju.

Zbog nove odredbe otkazana su tri planirana krstarenja broda MSC Grandiosa i tri krstarenja broda MSC Magnifica.

MSC Grandiosa će privremeno pauzirati svoj trenutni program 7-noćnih krstarenja iz Genove počevši od 20.12. Brod će potom nastaviti s redovnom plovidbom zapadnim Mediteranom 10.01.2021., također s polaskom iz Genove.

MSC Magnifica je trebala započeti sa svojim 10-noćnim krstarenjima zapadnim i istočnim Mediteranom 18.12., a sada će krenuti sa svojim programom plovidbe 15.01.2021. uz otkazivanje prethodna tri krstarenja.

MSC Cruises će u 1. mjesecu dočekati goste na brodovima MSC Grandiosa i MSC Magnifica uz mjere svog sveobuhvatnog zdravstveno-sigurnosnog protokola koji se čak i tijekom posljednjih tjedana, dok pandemija na kopnu doseže nove rekordne brojeve, pokazao učinkovitim u zaštiti gostiju, posade kao i zajednica koje brodovi posjećuju.

Vodeći protokol MSC Cruisesa je od početka plovidbe u 8. mjesecu omogućio siguran odmor za više od 30.000 gostiju.

Gosti pogođeni privremenom obustavom krstarenja broda MSC Grandiosa i odgođenim početkom plovidbe broda MSC Magnifica će primiti vaučer za buduće krstarenje koji mogu iskoristiti za bilo koje krstarenje po odabiru, bilo koji itinerer i bilo koji brod, za polaske do 31.12.2021. kao i kredit za potrošnju na brodu.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist