Sport

PRIPREME GOŠK-A Svladan Jadran LP, Lipotić dvostruki strijelac

PRIPREME GOŠK-A Svladan Jadran LP, Lipotić dvostruki strijelac

GOŠK Dubrovnik 1919. upisao je pobjedu u nastavku priprema za proljetni dio natjecanja u južnoj skupini 3. HNL.

Na Lapadu su momci trenera Franja Domića bili bolji od Jadrana Luka Ploče s 2:0, a dvostruki strijelac bio je Antonio Lipotić (77. i 88. minuta), pojačanje ‘nebeskoplavih’ u zimskom prijelaznom roku iz blatskog BŠK Zmaja.

Inače, Domić je protiv Župljana počeo susret u sastavu: Kristić – Nemec, Ivanišević, Baran, Mušić, Raguž, Horvat, Glavinić, Veraja, Ljubišić, Lipotić.

Podsjetimo, GOŠK-ovci su prethodno odigrali dvije prijateljske utakmice sa Župom dubrovačkom (poraz 0:1 na Lapadu te pobjeda 1:0 u Čibači), a idući susret odigrat će u subotu u Međugorju protiv Zagore iz Unešića.

Inače, u posljednjih tjedan dana GOŠK je s još tri igrača pojačao konkurenciju u prvom timu. Viktor Lekaj se nakon tri godine igranja u inozemstvu (Češka, Novi Zeland, Slovačka, Švedska) te kratke epizode u Neretvancu odlučio vratiti u staro jato, a igra na poziciji lijevog krila. Novi član GOŠK-a je i stoper Stipe Baran, pristigao iz blatskog Zmaja. U karijeri je nastupao i za RNK Split, Imotski, Val te Šibenik, a ove godine skupio je 15 nastupa te zabio 3 gola. Treći novak u svlačionici je Marko Barčot, dosadašnji član velolučkog Hajduka 1932. koji igra na poziciji lijevog veznog. Osim u Hajduku 1932., dosad je igrao i u Primorcu iz Stobreča.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr