Aktualno

PRIJAVITE SE Du Motion traži volontere!

volonteri dumotion 2018

Od četvrtog izdanja sportsko-rekreativne manifestacije Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik dijele nas još samo tri mjeseca.

Dvodnevno događanje i ovog puta nudi program koji uključuje popularni Dubrovački polumaraton, izazovnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku, pored kojih se još organizira i Du Motion Expo te drugi popratni sadržaji.

Neizostavni dio cijele priče su i volonteri, bez čijeg bi se zalaganja manifestacija teško mogla održati na vrhunskoj razini. Svi koji žele bio dio Du Motiona, upoznati nove prijatelje i učiti o organizaciji ovakvog događaja, te se zajedno sa svima ostalima pobrinuti da trkači sa sobom iz Dubrovnika ponesu najljepše uspomene, mogu se prijaviti putem e-maila volonteri@du-motion.com.

Du Motion je definitivno pozicionirao Dubrovnik na globalnu trkačku mapu, privukavši do sad trkače iz preko 50 zemalja svijeta, a da će status najinternacionalnije domaće manifestacije ovog tipa biti potvrđen i ove godine, svjedoči broj dosadašnjih prijava zaljubljenika u trčanje i rekreaciju. Izvanredna dobrodošlica i atmosfera tijekom utrke, zanimljive panoramske staze koje prolaze gradskom jezgrom i uz dubrovačku obalu, te niz pogodnosti uključenih u trkačke pakete razlozi su zbog kojih brojni trkači dolaze u grad podno Srđa.

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Pročitajte još

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist