Aktualno

PRIGOVORI U ROKU 8 DANA Pogledajte prijedlog Liste reda prvenstva za stanove u Mokošici

PRIGOVORI U ROKU 8 DANA Pogledajte prijedlog Liste reda prvenstva za stanove u Mokošici

Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika utvrdilo je prijedlog Liste reda prvenstva.

Naime, kako navode iz Grada Dubrovnika, nakon provedenog javnog poziva koji je trajao od 5. veljače do 22. ožujka 2022. godine, Povjerenstvo za provjeru administrativne ispravnosti pristupilo je otvaranju i pregledu zahtjeva te uputilo administrativno ispravne zahtjeve Povjerenstvu za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova koje je zaprimljene zahtjeve bodovalo.

Slijedom navedenog, sukladno Odluci o davanju u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada Dubrovnika Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova utvrdilo je prijedlog Liste reda prvenstva.

Podnositelj zahtjeva ima pravo prigovora na utvrđeni redoslijed u prijedlogu Liste reda prvenstva kao i na neuvrštavanje na prijedlog Liste reda prvenstva u roku od 8 (osam) dana od dana objave 2. svibnja 2022. godine, iste na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Grada Dubrovnika.

Prigovor se podnosi Povjerenstvu za rješavanje prigovora u pisanom obliku i predaje neposredno u pisarnicu Grada Dubrovnika na adresu: Gundulićeva poljana 10, 20000 Dubrovnik ili šalje preporučeno poštom na adresu: Grad Dubrovnik, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik. U Dubrovniku, 02. svibnja 2022. Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova.

Nakon što Povjerenstvo za rješavanje prigovora odluči o prigovorima, na prijedlog Povjerenstva za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova Gradonačelnik utvrđuje Konačnu listu reda prvenstva.

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist