DuList IN

PREMA IZBORU TRIP ADVISORA 18 Valamarovih objekata nositelji certifikata izvrsnosti

PREMA IZBORU TRIP ADVISORA 18 Valamarovih objekata nositelji certifikata izvrsnosti
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valamarovih 18 objekata nositelji su certifikata izvrsnosti prema izboru korisnika TripAdvisora, najvećeg portala za putovanja u svijetu.

Na popisu nagrađenih Valamarovih objekata nalazi se petnaest hotela, dva kamping ljetovališta te jedan restoran, a obuhvaća sve destinacije u kojima Valamar posluje.

Na dubrovačkom području certifikat izvrsnosti nose hoteli Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President, Valamar Argosy i Tirena. Što se tiče ostatka Hrvatske, izvrsnim su se dokazali i hoteli Valamar Diamant, Valamar Crystal, Valamar Isabella, Valamar Zagreb, Valamar Riviera, Valamar Isabella Villas, Valamar Isabella Miramare, Valamar Club Tamaris, Naturist Solaris Residence, restoran Spinnaker u Poreču, hoteli Valamar Sanfior i Miramar u Rapcu, Camping Resort Krk te hotel Padova na Rabu.

Certifikat izvrsnosti dodjeljuje se temeljem kvalitete i količine recenzija i ocjena koje gosti ostavljaju na web stranici TripAdvisora tijekom 12 mjeseci, a ovo je njegova sedma godina. Certifikat izvrsnosti prepoznaje smještaj, atrakcije i restorane u destinacijama diljem svijeta koji redovito osvajaju odlične recenzije gostiju.

Istovremeno, uz priznanje TripAdvisora, dubrovački hotel Valamar Argosy ovih je dana postao i nositeljem preporuke HolidayChecka.

Pročitajte još

U TEATRU Večer mjuzikla s Ines Tričković

Dulist

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist