DuList IN

Prelijepa Kristina Milković nosila je vjenčanicu s potpisom Caroline Castigliano

Prelijepa Kristina Milković nosila je vjenčanicu s potpisom Caroline Castigliano

Prelijepa Cavtajka Kristina Milković, koja se proteklog vikenda u Crkvi sv. Nikole u Cavtatu udala za izabranika svoga srca, proslavljenog tenisača Marina Čilića još puni medijske stupce.

Na najljepši dan svog života zračila je elegancijom, a mnoge je zantrigiralo tko potpisuje dizajn njene bijele vjenčanice.

Riječ je, naime, o poznatoj britanskoj dizajnerici Caroline Castigliano, koja već 27 godina dizajnira luksuzne vjenčanice, a vijest o tome može se naći upravo na web stranici ove dizajnerice.

Njena glavna kolekcija vjenčanica dostupna je u odabranim svjetskim trgovinama, ‘Knightsbridge Collection’ može se kupiti ekskluzivno samo u njenoj trgovini u Knightsbridgeu jednako kao i vjenčanice rađene po narudžbi. Svilenu vjenčanicu Kristina je kupila upravo u Castiglianinom butiku u Knightsbridgeu.

Prema pisanju T-portala, skupocjene vjenčanice ove britanske dizajnerice kreću se po cijeni od 4 000 do 7 000 funti za haljine iz kolekcije, dok je početna cijena rađenih po mjeri 4500 funti, a haljine iz Couture kolekcije imaju početnu cijenu od 15 tisuća funti.

 

Pročitajte još

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist