Aktualno

Predstavnici ‘Hrvatskog otočnog proizvoda’ kod župana

Predstavnici 'Hrvatskog otočnog proizvoda' kod župana

Predstavnici udruge poslovni klaster ‘Hrvatski otočni proizvod’, predsjednik Ivan Nimac, voditeljica Julija Radović-Longin i članovi Upravnog odbora iz Orebića, Stona i Korčule Jadran Antunović, Nikola Đuračić i Josipa Barčić gostovali su kod župana Nikole Dobroslavića, zamjenika Joška Cebala i v.d. pročelnika UO za gospodarstvo i more Iva Klaića.

Predstavnici HOP-a izvjestili su Župana o aktivnostima i daljnjim ciljevima udruge, kao i potrebi zastupanja i reklamiranja hrvatskih otočnih proizvoda.

Župan je zahvalio predstavnicima HOP-a na trudu koji ulažu u otočni proizvod podržavajući na takav način djelatnost i razvoj života na našim otocima. Župan je istaknuo kako proizvodi Hrvatskog otočnog proizvoda predstavljaju identitet naših otoka, a Županija kao trajni cilj ima održivost otoka uz bolju povezanost i njihov razvoj.
Sudionici sastanka su se složili kako je potreno Hrvatski otočni proizvod brendirati putem javnog sektora kako bi postao prepoznatljiv, a župan je obećao pomoć u aktivnostima Udruge, u njihovima aktivnostima, manifestacijama te osobito u njihovoj vidljivosti i promociji uopće.

Udruga Poslovni Klaster „Hrvatski otočni proizvod“ je osnovana sa ciljem poticanja i razvoja projekta „Hrvatski otočni proizvod“, okupljanja nositelja oznake HOP u cilju zajedničkih interesa i razvoja otočne proizvodnje.

Pročitajte još

[FOTO] OBILAZAK CESTE ZA BOSANKU Franković najavio: Uskoro sastanak s konzervatorima oko lijevog skretača!

Dulist

NA TRAGU GRADONAČELNIKOVIH OPTUŽBI Milijunski penali Zračnoj luci! Je li bilo i pljačke?

Napustio nas je glazbenik i profesor Eduard Edi Marčić

Dulist