Crna kronika

PREDAN PRITVORSKOM NADZORNIKU Po Pločama krao gorivo

PREDAN PRITVORSKOM NADZORNIKU Po Pločama krao gorivo

Policijski službenici Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom osumnjičenim za dva kaznena djela teške krađe i tri kaznena djela krađe.

Naime, 46-godišnjak je od strane policijskih službenika zatečen prilikom krađe oko 100 litara goriva iz dva teretna vozila i autobusa koji su bili parkirani u Ulici Crna Rika u Pločama. Nakon što je uhićen, doveden je u prostorije policije gdje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je spomenuto gorivo otuđio iz spremnika koje je prethodno nasilno otvorio. Također je utvrđeno kako je u vremenu od sredine kolovoza do 28. kolovoza nasilno ušao u skladište u Dalmatinskoj ulici u Pločama odakle je otuđio oko 80 litara goriva.

Nadalje, njega se sumnjiči da je tijekom mjeseca svibnja i srpnja ove godine na području Ploča u tri navrata iz teretnih vozila i jednog radnog stroja otuđio ukupno 300 litara dizel goriva, oštetivši tvrtke u čijem su vlasništvu teretna vozila i radni stroj, za ukupni iznos od 3.000 kuna. Obzirom da se radi o kaznenim djelima gdje se kazneni postupak pokreće po privatnoj tužbi, oštećeni su upoznati s podacima o počinitelju.
Zbog počinjenih teških krađa osumnjičeni je jutros, 29. kolovoza predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Pročitajte još

U GRUŽU Automobil udario pješakinju, prevezena u OB Dubrovnik

Dulist

PROŠLOTJEDNI REKORDER Vozio s 2,52 promila alkohola, dobio kaznu i ostao bez dozvole

Dulist

‘PAPRENA’ KAZNA 23-godišnjak vozio bez dozvole, odbio se zaustaviti

Dulist