Sport

Pred nama je uzbudljiv stolnoteniski vikend u Gospinom polju

Pred nama je uzbudljiv stolnoteniski vikend u Gospinom polju

Uzbudljivi stolnoteniski dvoboji očekuju nas ovog vikenda u Gospinom polju gdje će se odigrati dva prvenstvena susreta 4. kola HEP Superlige, javljaju ‘Pituri’. Tako u subotu s početkom u 16 sati u B dvorani, Pituri će odigrati susret sa STŠK Dugo Selo, a u nedjelju s početkom u 11 sati susret sa STK Požega.

Stolnotenisači Libertas Marinkolora s odigrana 4 susreta nalaze se na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s osvojenih 8 bodova. Pituri imaju jedan odgođeni susret sa STK Zagreb, a isti će se najvjerojatnije odigrati sredinom prosinca u Gospinom polju.

Dugoselci nakon odigranih 5 susreta nalaze se na petom mjestu prvenstvene tablice sa osvojenih 8 bodova (skor: tri pobjede/ dva poraza). Prošlu subotu momčad Dugog Sela u sastavu Luka Zlatkov, Luka Martinek i Mislav Martinek priredili su iznenađenje kola pobjedivši u Varaždinu momčad Starr-a sa rezultatom 3:2
Momčad Požege nakon odigranih 5 susreta zauzimaju 6. mjesto na prvenstvenoj ljestvici sa osvojenih 7 bodova (skor: dvije pobjede/tri poraza).

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist