Sport

PRED JUGAŠIMA TRI UTAKMICE U Kragujevcu posljednji turnir Premier regionalne lige

PRED JUGAŠIMA TRI UTAKMICE U Kragujevcu posljednji turnir Premier regionalne lige

Kragujevac će od petka do nedjelje biti domaćin posljednjeg turnira Premier regionalne lige. U isto će se vrijeme igrati i u Zagrebu te ćemo po završetku oba turnira saznati koje će četiri momčadi nastupiti na završnom turniru koji je na rasporedu početkom travnja.

Trenutno, Jug Adriatic osiguranje drži prvo mjesto s 24 boda, drugi je Novi Beograd s 22, treći je Radnički s 21 dok je na posljednjem mjestu koje vodi na završni turnir splitski Jadran s 19 bodova, ali i utakmicom manje.

Pred Jugašima u Kragujevcu su tri utakmice od kojih je najvažnija ona druga u subotu kada igraju protiv domaćina, Radničkog. Upravo bi ova utakmica mogla odlučiti o domaćinu Final four-a jer bi u slučaju pobjede Jug Adriatic osiguranje osigurao prvo mjesto i pravo na domaćinstvo dok bi eventualni poraz širom otvorio vrata Novom Beogradu i Radničkom.

Tener Vjekoslav Kobešćak na put je poveo sljedeće igrače: Vratari: Toni Popadić, Ivan Jurišić; Bekovi: Hrvoje Benić, Marko Žuvela, Hrvoje Zvono; Centri: Konstantinos Kakaris, Luka Stahor; Lijeva strana: Loren Fatović, Marin Tomasović, Stylianos Argyropoulos, Patrik Kolak; Desna strana: Maro Joković, Alex Papanastasiou, Filip Kržić, Toni Mozara

 

Izvor: jug.hr

Pročitajte još

Kržić i Žuvela posebni gosti na utakmici Squarea

Dulist

SQUARE NA DOMAĆEM TERENU U petak dvoboj s Vrgorcem

Dulist

‘MOKOŠICA WHITE BOYS’ Zbog ovog transparenta Hajduk dobio veliku novčanu kaznu

Dulist