DuList PROMO

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

MS2 Energo, poznata tvrtka koja se bavi projektiranjem, nabavom i montažom solarnih elektrana te konzaltingom na području obnovljivih izvora energije, nastavlja s golemim iskoracima na tržištu. Mag. ing. mech. Matej Stipeljković i mag. ing. mech. Matija Sučić, predvodnici tvrtke, najavili su otvaranje novog ureda s pripadajućim showroomom. Otvorenje ureda planirano je za svibanj i to u Dubrovniku!

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Inženjer Lukša Benić će na adresi Put Iva Vojnovića 11a primati klijente i potencijalne klijente, pružajući im priliku da iz prve ruke steknu uvid u sve aspekte postavljanja i rada solarnih elektrana kroz neposredan kontakt. Iz MS2 Energa ističu važnost osobnog pristupa, posebno kada je riječ o investicijama u projekte koji dosežu vrijednost od nekoliko tisuća eura. U skladu s tim, njihovi predstavnici smatraju ključnim da klijenti znaju s kim i gdje mogu komunicirati u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema.

Benić je izjavio da će zainteresiranim stranama pružati stručno mišljenje zasnovano na dugogodišnjem iskustvu u projektiranju brojnih elektrana. U uredu ili terenskim posjetima, može im detaljno objasniti karakteristike elektrana koje su im potrebne i informirati ih o razdoblju za povrat investicije.

– Iznijet ću im našu cjelokupnu ponudu po principu ‘ključ u ruke’, koji podrazumijeva da preuzimamo odgovornost za cjelokupan proces do montaže same elektrane na koncu – istaknuo je voditelj dubrovačkog ureda Lukša Benić.

Solarna energija igra ključnu ulogu u prijelazu prema održivijoj i energetski neovisnijoj budućnosti. Benić prepoznaje da je ova tehnologija dobila na značaju tek nedavno te da mnogi još nisu upoznati s njezinim brojnim prednostima. Zbog toga vidi svoju dužnost u naglašavanju svih prednosti solarne energije, posebice njezine ekonomske isplativosti.

Grad Dubrovnik sufinancira solarne panele

Grad Dubrovnik raspisao je javni poziv za sufinanciranje troškova nabave, instaliranja i ugradnje opreme fotonaponskih sunčevih (FN) modula do 10 kW na obiteljskim kućama. Za tu je svrhu osigurao ukupno 365 tisuća eura u 2024., odnosno do 4650 eura pojedinačno. MS2 Energo je na raspolaganju i prilikom prijava na natječaj za subvencije izgradnje solarnih elektrana. Osigurali su više od stotinu prijava elektrana na javne pozive Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

MS2 Energo – jedna od najuspješnijih tvrtki u solarnom sektoru u Hrvatskoj

MS2 Energo, vrijedi napomenuti, jedna je od generalno najuspješnijih tvrtki u solarnom sektoru u Hrvatskoj, što dokazuju i brojke – broji više od 300 instaliranih solarnih elektrana na potezu od Dubrovnika do Varaždina, 5 MWP snage te je ostvario uštede u iznosu od 720.000 eura. Raste i njegov tim profesionalaca – redom visoko obrazovanih i certificiranih inženjera, tehničara i instalatera koji se kontinuirano usavršavaju. Od konkurencije odskače, među ostalim, upravo uredom sa showroomom koji je lani otvoren u Kaštel Sućurcu, kakav prethodno nije postojao u ovom dijelu Dalmacije, vjerojatno i šire.

Uzmemo li u obzir i da Dubrovačko-neretvanska županija obiluje suncem u većem dijelu godine, nedvojbeno je da je proizvodnja struje za vlastite potrebe u svrhu energetske neovisnosti dok cijene ‘divljaju’ primamljiva sve većem broju i njenih stanovnika. Kako je, k tome, posrijedi atraktivna turistička destinacija – a turisti, prema novim trendovima, cijene ekološki osviještene prakse – ured i izložbeni prostor baš u Dubrovniku logičan su slijed.

Osvrti klijenata dokazuju kako su stručnjaci tvrtke MS2 Energo kontinuirano raspoloživi za upite bilo koje vrste u postupku realizacije solarne elektrane. Pozivaju vas, stoga, da im se obratite izravno na nekoj od navedenih lokacija te ujedno podsjećaju da se sve relevantne informacije kao i ponude mogu zatražiti i na službenoj stranici.

Pročitajte još

NOVA DUBROVAČKA BOTA ŠARE Obiteljska tradicija kroz održivo poslovanje

Dulist

Evo kako da vam ‘klima’ ne pojede sav novac: Donosimo savjete za uštedu ove sezone

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist