DuList IN

Poznata influencerica Lena Terlutter u romantičnoj haljinici pozirala u Dubrovniku

Poznata influencerica Lena Terlutter u romantičnoj haljinici pozirala u Dubrovniku

Jedna od najslavnijih, ali i svjetskih influencerica Lena Terlutter (36), koju samo na Instagramu prati gotovo pola milijuna ljudi, ovih je dana stigla u Hrvatsku na poziv prijateljice i naše uspješne dizajnerice Aleksandre Dojčinović.
Lenin desetodnevni odmor u našoj zemlji započeo je u Aleksandrinoj splitskoj trgovini, gdje je ova modna ikona istančanog stila odabrala nekoliko haljina za ljetni odmor, a u jednoj od njih, prelijepoj, bijeloj, romantičnoj haljinici Celia spremno je pozirala za Instagram odmah idući dan u Dubrovniku, na opće oduševljenje svojih poklonica iz cijelog svijeta.
U deset dana, koliko je provela u našoj zemlji, Terlutter je brodom posjetila gotovo cijelu našu obalu, a oduševljenje viđenim, ponajprije ljepotama krajolika, ljudima, hranom i običajima, nije skrivala ni u jednom trenutku, a društvo su joj cijelo vrijeme pravili suprug Leonard i dvije mlađe kćerkice Lola (3) i Milla (2).

Dolazak Terlutter u Dalmaciju nastavak je Aleksandrinih suradnji sa slavnim i uspješnim ženama, koje svojim načinom života mogu služiti kao primjer i inspiracija drugima. Lijepa Nijemica, naime, u rodnoj je Njemačkoj poznata i po tome što se dvadeset godina uspješno bavila modellingom, ponosna je supruga i majka triju prekrasnih djevojčica, a danas je i priznata poduzetnica, budući da je u rodnom Kölnu vlasnica nekoliko vrlo popularnih modnih trgovina.

-Kada smo se nedavno vidjele u Francuskoj, Leni sam predložila Hrvatsku kao destinaciju za ljetni obiteljski odmor, što je ona objeručke prihvatila, budući da se naslušala priča o našim ljepotama i već se dugo u to htjela uvjeriti iz prve ruke. Meni se to učinilo i kao lijepa prilika za promociju našeg turizma po svijetu, budući da je Lena istinski influencer današnjice, ne samo s obzirom na broj pratitelja na društvenim mrežama, već i zato što su njezin potencijal prepoznale i najveće modne kuće današnjice poput Chanela, Diora i Cartiera, s kojima redovito surađuje. Uz to, velikim me ponosom ispunjava to što ju je i Lei Lou estetika osvojila na prvu – otkrila je Dojčinović.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović