Aktualno

POTVRĐENO Studenac otvara butigu u Trstenome

U Trsteno dolazi Studenac! Ovu informa­ciju potvrdili su nam i iz poznatog trgo­vačkog lanca.

— Studenac ima u planu otvoriti pro­davaonicu u Trstenom, no u ovom tre­nutku nismo u mogućnosti potvrditi točan datum otvorenja kao ni druge detaljnije informacije – istaknula je za DuList voditeljica projekata korpora­tivnih komunikacija Anja Škulje Mak­janić u službenom odgovoru.

Butiga nakon 15 godina
Podsjetimo, prema neslužbenim informaci­jama koje smo saznali, u ovome će se naselju Studenac otvoriti krajem jeseni. Radi se o privatnom prostoru koji se nalazi na skretanju s magistrale za Majkove. Poznati trgovački lanac u ovom bi prostoru trebao djelovati idu­ćih deset godina. Ispred butige će biti osigurana parkirališna mjesta te pro­stor za okretište. Trsteno će tako dobiti butigu nakon dugih 15 godina. Posljednja butiga koja je djelovala na ovom području zatvo­rena je 2007. godine. Od mještana saznajemo kako je ovo velika stvar za Trsteno te da su posebno sretni i oduševljeni zbog ove informacije.

Pročitajte još

BRANITELJ MARKO MIŠO MUJAN Heroji su oni koji su uložili svoj život u temelje Hrvatske

Andrea Falkoni Račić

NE PROPUSTITE TEČAJEVE CENTRA ZA JEZIKE! Učenje stranih jezika najbolji je način korištenja slobodnog vremena

Dulist

POSJETILI SMO NAGRAĐENI OPG Zlata vrijedna obitelj Trojanović

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija