Sport

POSLJEDNJEG VIKENDA U LISTOPADU Na Mirinovu finale autoslalom sezone

racing mirinovo 6

Na stazu Mirinovo u Mokošici posljednjeg vikenda u listopadu dolaze autoslalomaši. Naime, 26. i 27. listopada u Dubrovniku se održavaju posljednja dva natjecanja Kalendara PH u autosportovima u disciplini autoslalom. Do sada su održana četiri natjecanja od ukupno šest planiranih u 2024 . Natjecanje u Dubrovniku ‘finale’ su sezone 2024. s ukupno šest utrka.
Na natjecanju se očekuje sudjelovanje više od 70 vozača iz cijele zemlje. Kako navode organizatori, Auto klub Ragusa Racing, dodatni interes svakako će vladati i radi činjenice da su otvoreni dvoboji u više klasa i ukupnom poretku pa će rezultatska neizvjesnost potrajati do samog kraja. Obzirom da se natjecanje boduje za Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Regije jug i Kup povijesnih automobila važno je naglasiti da u svim disciplinama postoje otvorene borbe za vrh.
Program koji AK Ragusa Racing priprema trajat će prvi dan od 8 do 10.30 verifikacijom i tehničkim pregledom vozila, a potom treningom do 12.00 sati te tri bodovne vožnje do 17.30 sati. Drugi dan radi promjere računanja vremena treninzi će krenuti ranije oko 09.30 sati, a prva od tri utrke oko 11.00 do 16.30 sati kada bi program trebao biti završen.
Proglašenje i jednog i drugog dana nakon 18.00 sati bit će na taraci CB Time u Staroj Mokošici.

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

Počinje Katolička malonogometna liga! Pogledajte kada

Dulist

Gradonačelnik uputio čestitku Jugašima za osvajanje Super kupa

Dulist

Veslačica Ivana Jurković nakon druženja s učenicima PESG-a: “Sportaš sportaša najbolje razumije”

Dulist