Vaše vijesti

PORPORELAŠI UZELI STVAR U SVOJE RUKE Sutra stiže nova pumpa za čišćenje morem

Vidimo sve više nezadovoljstva u našim krugovima vezano za čišćenje i izgled Porporele pa da vam ovim putem pojasnimo što smo poduzeli i što ćemo se truditi organizirati – poručili su putem svoje Facebook stranice Porporela njeni administratori.

Kako objašnjavaju zbog povećanog broja kupača u posljednjih 15 dana više nisu u mogućnosti odražavati red s postojećom aparaturom pa dok čekaju nadležne, odlučili su stvari preuzeti u svoje ruke.

– Poduzeli smo sve korake da bi napokon i jednom zavazda riješili problem pranja i održavanja Porporele koji već 25 godina pada na leđa Porporelaša…. Iako se ta ista Porporela nalazi u sklopu našeg grada i na svakoj razglednici, ona uopće ne spada pod domenu (kako oni sami kažu) Čistoće, niti su oni, pa ni nitko drugi (opet oni kažu) odgovorni za njeno održavanje… Namjerili smo se da se to napokon promjeni i da Porporela bude tretirana od Čistoće i svih drugih odgovornih kako joj i priliči, a u međuvremenu dok radimo na tome smo organizirali i novu pumpu za čišćenje morem koja bi treba izgurati ovo ljeto. Vjerujemo da smo napravom putu da nam se ovo više ne dogodi nikad koliko god ljudi bilo na Porporeli… Pumpa je sutra na Porporeli, a za ostalo ćemo morati zamoliti još malo strpljenja – zaključili su.

Pročitajte još

IZGUBLJENI U PRIJEVODU Kako je ‘hladna plata’ postala ‘cold salary’?

Dulist

‘Ovo je nedopustivo za turistički Dubrovnik, hitno postavite veće kante za smeće!’

Dulist

Vlaho Hrdalo ima ponešto drukčiji ‘Top 5’ od Petra Ipšića. Slažete li se?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija