Sport

PORAZ OD ‘FENJERAŠA’ Sve po starom u Kaštel Starom

PORAZ OD 'FENJERAŠA' Sve po starom u Kaštel Starom

GOŠK-Dubrovnik 1919. ni nakon 5. odigranog kola u južnoj skupini 3. HNL ne zna za čar pobjede. naprotiv, upisali su novi gostujući poraz. U Kaštel Starom su izgubili od posljednje momčadi lige Vala s 2:1.

Domaći su poveli u 61. minuti golom Peza, a momčad Franja Domića je u 81. minuti uspjela izjednačiti golom Petkovića iz jedanaesterca. Ipak, u 89. minuti Čeko pogađa za 2:1 čime Val dolazi do prva tri boda ove sezone.

GOŠK – Dubrovnik 1919. je u Kaštel Starom nastupio u sastavu: Kristić, Torbarina, Nikolić, Caput, Berković, Glavinić, Perica, Petković, Ljubić, Matić Zvono, dok su na klupi za zamjene startali Oberan, Mladin, Smrdelj, Daničić i Bonovil.

Od drugih županijskih trećeligaša poraze su u 5. kolu upisali i Neretvanac na gostovanju u Ivanbegovini kod Kamena 0:2 te Jadran LP kod RNK Splita 1:3, dok je jedini uspješan bio BŠK Zmaj kod kuće slavio 2:0 protiv Imotskog.

Nakon pet odigranih kola GOŠK-ovci s 3 boda dijele posljednje mjesto na ljestvici, a u idućem 6. kolu u subotu 30. rujna na Lapadu će dočekati drugoplasiranog biogradskog Primorca.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist