Sport

POPADIĆ: Pozivam sve kojima je Jug u srcu da sutra napune gruški bazen. Sve je u našim rukama!

POPADIĆ: Pozivam sve kojima je Jug u srcu da sutra napune gruški bazen. Sve je u našim rukama!

Jug Adriatic osiguranje sutra ima priliku u Gružu osvojiti naslov prvaka! Naime, gruški će bazen u utorak, 24. svibnja ugostiti četvrtu utakmicu finala doigravanja Prvenstva Hrvatske između Jug Adriatic osiguranja i splitskog Jadrana.
Jugaši su izvrsnom izvedbom prošlog petka u Splitu poveli 2:1 pa će sutra će imati veliku prigodu staviti točku na i te nakon godine pauze vratiti trofej namijenjen najboljoj momčadi Hrvatske u Dubrovnik.
-Imamo veliku priliku osvojiti naslov prvaka doma u Gružu i ne smijemo je prokockati – kazao je za Jugov portal Toni Popadić, prvo ime splitske utakmice s 13 obrana.
-Odigrali smo fantastičnu obranu u trećoj utakmici tako da su moje obrane plod dobre igre cijele momčadi. Cijelu seriju igramo dobro i lagano se dižemo pa vjerujem da možemo ponoviti predstavu iz Poljuda prošlog tjedna – smatra Popadić.

Olakotna okolnost je neigranje njihovog najboljeg igrača Nikše Dobuda koji je na prethodnoj utakmici zaradio crveni karton.
-Svakako da će biti lakše, ali Jadran je odlična momčad, imaju veliku širinu tako da ne dolaze u Dubrovnik s bijelom zastavom. Mislim da će učiniti sve kako bi isprali gorak okus koji je ostao nakon splitske utakmice. Svejedno, mislim da je sve u našim rukama i da ovu priliku nećemo propustiti – ističe.
Popadić ima poruku i za navijače.
-Pozivam sve Dubrovčane kojima je Jug u srcu da sutra napune gruški bazen i da nam pomognu u osvajanju naslova prvaka. Svi u Gruž! – poziva Jugova ‘hobotnica’ navijače.

Utakmica Jug Adriatic osiguranje – Jadran igra se u utorak s početkom u 18,30 uz izravan prijenos na drugom programu Hrvatske televizije. Suci utakmice su Dragan Štampalija iz Tribunja i Raffaele Colombo iz Coma. Delegati su Milivoj Bebić iz Splita i Luko Vuletić iz Dubrovnika.

Jug bi pobjedom osvojio 39. naslov državnog prvaka.

Ulaznicu po cijeni od 10 kuna može se kupiti u klupskom tajništvu sutra ujutro od 9 do 12 te na klupskoj blagajni ispod istočne tribine sat vremena prije početka utakmice.

Cijenili bi ako biste navedeno mogli p

Izvor: jug.hr

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist