Sport

VIDEO / FOTO/ ‘POMELI’ GSTK ZAGREB Pituri obranili titulu pobjednika Kupa Hrvatske pobjedom 3:0!

marinkolor stolni04

Stolnotenisači Libertas Marinkolora obranili su titulu osvajača Kupa Hrvatske! ‘Pituri’ su večeras u finalnom okršaju za naslov najbolje momčadi u Kupu Hrvatske nadigrali GSTK Zagreb rezultatom 3-0.

Finale je odigrano u velikoj dvorani Gospino polje pred oko 50-ak najvjernijih ali bučnih navijača koji su tijekom cijele sezone bili veliki vjetar u leđa svim igračima. STK Libertas Marinkolor je ove sezone osvojio drugo mjesto u HEP Super ligi, a obranio je titulu najbolje momčadi u Kupu Hrvatske koju je prošle sezone osvojio u Križevcima.

‘Pituri’ su i prošle godine u finalu bili bolji od zagrebačkog sastava istim rezultatom, a ove su sezone i u HEP Super ligi slavili u dva navrata istim rezultatom (4:1).

FINALE KUPA HRVATSKE
STK Libertas Marinkolor – GSTK Zagreb 3:0
Japec – Maglić 3:0 (14:12, 11:8, 11:6)
I. Juzbašić – Mustapić (11:6: 7:11, 11:5, 11:4)
N. Juzbašić – Tica 3:1 (12:10, 11:6, 9:11, 12:10)

Za istaknuti je podatak da je organizator završnice Kupa Hrvatske, STK Libertas Marinkolor, u finalnom okršaju osigurao i vrijedne lutriju/nagrade za sve prisutne.

‘Pituri’ su do naslova u Kupu Hrvatske stigli pod trenerskom palicom Joška Martinovića u sastavu Tomislav Japec, Filip Mikulić, Neven i Ivan Juzbašić.
Pogledajte i video dodjele!

Pročitajte još

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist

DRUGI PUT U POVIJESTI Jugaši pobjednici LEN Euro kupa!

Dulist

KUP JADRANA Osam medalja za Judo klub Fortitudo

Dulist