Crna kronika

Policija o nesreći u kojoj je ozlijeđeno pet osoba, podnijeli kaznenu prijavu protiv vozača (20)

Policija o nesreći u kojoj je ozlijeđeno pet osoba, podnijeli kaznenu prijavu protiv vozača (20)

U prometnoj nesreći koja se u srijedu nešto prije ponoći dogodila u Komolcu četiri osobe su lakše, a jedna je teže ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo u ulici Draganje kada je 20-godišnjak, izlaskom iz desnog nepreglednoga zavoja, zbog neprimjerene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo u desno i udario u metalnu zaštitnu ogradu.

Nakon udara, vozilo se odbilo i prešlo na suprotnu prometnu traku gdje je udarilo u osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je, iz suprotnog smjera, upravljala 32-godišnjakinja, nakon čega se vozilo 20-godišnjaka, uslijed siline udara, odbija i udara u kameni zid.

U ovoj prometnoj nesreći teže tjelesne ozljede zadobila je 32-godišnja putnica iz drugog vozila, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili 20-godišnji vozač koji je prouzročio prometnu nesreću, 20-godišnji putnik iz njegovog vozila, 32-godišnja vozačica drugog vozila i njena 32-godišnja suputnica.

Zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, policija nadležnom državnom odvjetništvo podnosi kaznenu prijavu protiv 20-godišnjeg vozača.

Pročitajte još

OSUMNJIČENI GRAĐEVINARI Radovima u Novoj Mokošici poremetili statiku zgrade na susjednoj parceli

Dulist

31-GODIŠNJAK NANIO TEŠKE OZLJEDE MALOLJETNIKU Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist