Crna kronika

Policija kod sedam osoba pronašla ‘travu’, hašiš, chrystal-meth…

policija droga

Tijekom protekla dva dana, policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su kod sedam osoba pronašli manje količine različitih vrsta droga. U najvećem broju slučajeva radilo se o državljanima Republike Hrvatske, dok se u jednom slučaju radilo o državljaninu Njemačke.

Droga je pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima, uličnim redukcijama i prometnim kontrolama na području Ploča i Metkovića, a pronađena je manja količina marihuane, hašiša i chrystal-metha.

-Sva pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljanin prekršajno su sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga – navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u priopćenju.

Osim toga, policijski službenici su tijekom prometne kontrole dva hrvatska državljanina prekršajno sankcionirali zbog odbijanja testiranja na prisutnost droga u organizmu. Kod jednog od njih, 21-godišnjeg hrvatskog državljanina, pronađena je i manja količina marihuane koja je uz potvrdu oduzeta, zbog čega je prekršajno sankcioniran i po Zakonu o suzbijanju droga.

Foto PU DN

Pročitajte još

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist