Crna kronika

Policija istražuje silovanje u Revelinu!

Policija istražuje silovanje u Revelinu!

U Culture Clubu Revelin u petak u ranim jutarnjim satima dogodilo se silovanje!

Uspjeli smo doznati od očevidaca kako se silovanje odvijalo u jednom od zahoda u tvrđavi Revelin, a slučaj je prijavljen policiji, koja provodi kriminalističko istraživanje.

U jutarnjim satima petka posjetitelji su mogli svjedočiti brojnim uniformiranim osobama koje su intervenirale na licu mjesta, a doznali smo i to kako je tijekom petka popodne policija privela jednog mladića na ispitivanje. 

Prema riječima Marije Gjenero, glasnogovornice PU dubrovačko-neretvanske, dovršena je kriminalistička istraga nad 27-godišnjakom koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo silovanja na štetu 31-godišnjakinje iz Kanade. Sumnjiči ga se da je kazneno djelo silovanja počinio 7. rujna u ranim jutarnjim satima unutar jednog objekta u Dubrovniku.

Nakon dovršenog kriminalističkog ispitivanja 27-godišnjak je u pritvoru je te će u zakonskom roku biti upućen DORH-u na ispitivanje. Naime, o ovom slučaju upoznato je Državno odvjetništvo u Dubrovniku koje u koordinaciji s policijom poduzimaju sve aktivnosti oko utvrđivanja detalja.

Ono što su nam ispričali očevici iz Revelina, mladić i djevojka su se tijekom večeri zabavljali i plesali u klubu Revelin, a oboje su bili u vidno alkoholiziranom stanju. Što se točno dogodilo nakon odlaska s podija istražuje policija.  

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist