Aktualno

POKAŽIMO JOŠ JEDNOM VELIKO SRCE Omogućimo Ivani fizikalnu terapiju u Selcu

Ivana Švarc, 27-godišnjakinja oboljela od cerebralne paralize treba našu pomoć za niz fizikalnih terapija u poliklinici Terme u Selcu. Naime, kako se ističe u molbi za pomoć, objavljenoj u Facebook grupi DU mame, Ivana je maturirala, ali hodati i biti samostalna još ne može. Godine 2019. je zadnji put bila u poliklinici Terme u Selcu i jako je napredovala. Sada slijedi još jedan niz fizikalnih terapija, a iznos potreban za smještaj i terapije je skoro 55 tisuća kuna. Njeni roditelji te novce nemaju pa trebaju pomoć svojih sugrađana.

Uz DU mame, u humanitarnu akciju za Ivanu uključila se i grupa ‘Tata je tata’. Nadamo se da će se iznos potreban Ivani i njenim roditeljima brzo prikupiti.
Ivanin broj računa je: HR7224070003203480017, a opis uplate: donacija za liječenje.

Pročitajte još

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Pročitajte tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija