Aktualno

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje od ponedjeljka do petka

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje od ponedjeljka do petka

Većinu nadolazećeg radnog tjedna će obilježiti oblaci uz iznimku sredinom tjedna kada će biti najviše sunčanih sati. Temperature će se kretati od osam stupnjeva do čak 19 stupnjeva što će se osjećati preko cijelog tjedna. Također, možemo očekivati lagani povjetarac do petka.

U ponedjeljak možemo očekivati oblake cijeli dan uz malo kiše oko 16 sati. Temperature će se kretati od hladnijih osam do toplijih 17 stupnjeva, dok će tijekom kratkih intervala puhati slab povjetarac.

U utorak nastavljamo s oblacima i kišom u ranim jutarnjim satima. Nakon toga će biti sunčano s naoblakom do kraja dana. Temperature će se kretati od osam do 11 stupnjeva što je osjetno hladnije nego u ponedjeljak, a puhati će i slab vjetar.

Sljedeći dan će biti ujutro i navečer oblačno, dok će tijekom dana biti sunčano. Temperature će ići od četiri stupnja rano ujutro do 14 stupnjeva poslijepodne što će nastaviti trend od prošla dva dana. Uz to će cijeli dan proći bez vjetra.

U četvrtak možemo očekivati oblake kroz cijeli dan uz samo nekoliko sati sunca. Temperature će ići do ‘velikih’ 19 stupnjeva, dok kroz jutro neće puhati vjetar koji će zapuhati od 13 sati do kraja dana.

Za kraj radnog tjedna možemo očekivati oblake cijeli dan uz malo sunca sredinom dana. Temperatura će biti od sedam do čak sedamnaest stupnjeva što je u skladu s danom prije, dok će vjetar zapuhati kratko u ranim jutarnjim satima.

Izvor: Državni hidrometeorološki zavod

Pročitajte još

PLENKOVIĆ OTKRIO TKO OSTAJE U VLADI Nina sto posto, jer je sjajna

Dulist

Učenici Obrtničke škole pokazali svoje veliko srce

Dulist

DSO obilježio Dan Županije i otvorio koncertnu sezonu u Kneževom dvoru

Dulist