Aktualno

Franković o Milanoviću: Metodom ‘piškit ću, kakit ću’ izgubio je karakter i hrabrost

Franković o Milanoviću: Metodom 'piškit ću, kakit ću' izgubio je karakter i hrabrost

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković na društvenim mrežama komentirao je objavu predsjednika Zorana Milanovića koji je ranije poručio kako neće dati ostavku na mjesto predsjednika države te kako će ‘lista naše koalicije svejedno pobijediti’ bez obzira na odluku Ustavnog suda.

Onaj koji je želio sedlati druge odsedlao je samog sebe. Do sada neviđen potez političkog samoubojstva. Zoran Milanović je dolaskom na Glavni odbor SDP-a prestao biti predsjednik Republike Hrvatske i predsjednik svih građana. Ujedno pokazao je strah- krenuo u izbornu trku, isti dan ipak promijenio mišljenje, dan nakon svi mu krivi izgleda i oni njegovi koji su mijenjali Ustav 2000. godine pa ga jadnog onemogućili.
I danas kada se magla razišla, kada su stvari sjele na svoje mjesto od osobe koja je krenula u izbornu kampanju pod sloganom ‘Predsjednik s karakterom’ jedino što je ostalo jest ono ‘s’. Jer predsjednik više nije, karakter ako ga je uopće i imao ovom metodom ‘piškit ću, kakiti ću’ izgubio je jednako kao i hrabrost za politički duel. I eto, rijeke pravde izlile se prije nego što je Zoki mislio, samo ne onako kako je on mislio. I zato nema dileme. ZA SVE IZAZOVE – napisao je Franković referirajući se na izborni slogan HDZ-a ‘Za sve izazove’.

Pročitajte još

PLENKOVIĆ OTKRIO TKO OSTAJE U VLADI Nina sto posto, jer je sjajna

Dulist

Učenici Obrtničke škole pokazali svoje veliko srce

Dulist

DSO obilježio Dan Županije i otvorio koncertnu sezonu u Kneževom dvoru

Dulist