Aktualno

‘PODIJELIMO RADOST BOŽIĆA’ Prikupljeno 420 paketa za Borovo Naselje

caritas akcija

Prikupljanje hrane i higijenskih proizvoda u humanitarnoj akciji “Podijelimo radost Božića” koja se 16. i 17. prosinca odvijala na Pilama u Dubrovniku završeno je, a vrijedni volonteri napunili su kamion s prikupljenim darovima pojedinaca, obitelji, redovničkih i župnih zajednica, institucija, škola i udruga. Kamion s 420 s ljubavlju pakiranih paketa  u 17. po redu akciji obradovat će i radost Božića donijeti potrebitima u Borovom Naselju.

Uz djelatnike i volontere Caritasa Dubrovačke biskupije i Hrvatskog katoličkog liječničkog društva podružnice Dubrovnik koji su organizirali akciju, na Pilama su bili i volonteri župnog Caritasa župe sv. Petra s Boninova. Oni su izložili svoje uratke za humanitarne priloge kako bi i na taj način pridonijeli pomoći potrebitima izvan područja svoje župe odnosno biskupije.

Unatoč hladnijem vikendu radosti i dobre volje na Pilama je bilo u obilju što su mogli osjetiti svi koji se se odlučiti uključiti u ovu akciju i tako pomoći potrebitima na drugom kraju Hrvatske, u Borovom Naselju.

Foto Caritas Dubrovačke biskupije

Pročitajte još

ISTRAŽILI SMO CIJENE Koliko košta večera s Michelinovom zvjezdicom?

Nora Di Leo

Ovaj se lijek povlači iz svih ljekarni

Dulist

U ponedjeljak radovi na gruškoj placi – otklanjaju se uočeni nedostatci na pokretnim tendama

Dulist