Aktualno

‘PODIJELIMO RADOST BOŽIĆA’ Prikupljeno 420 paketa za Borovo Naselje

caritas akcija

Prikupljanje hrane i higijenskih proizvoda u humanitarnoj akciji “Podijelimo radost Božića” koja se 16. i 17. prosinca odvijala na Pilama u Dubrovniku završeno je, a vrijedni volonteri napunili su kamion s prikupljenim darovima pojedinaca, obitelji, redovničkih i župnih zajednica, institucija, škola i udruga. Kamion s 420 s ljubavlju pakiranih paketa  u 17. po redu akciji obradovat će i radost Božića donijeti potrebitima u Borovom Naselju.

Uz djelatnike i volontere Caritasa Dubrovačke biskupije i Hrvatskog katoličkog liječničkog društva podružnice Dubrovnik koji su organizirali akciju, na Pilama su bili i volonteri župnog Caritasa župe sv. Petra s Boninova. Oni su izložili svoje uratke za humanitarne priloge kako bi i na taj način pridonijeli pomoći potrebitima izvan područja svoje župe odnosno biskupije.

Unatoč hladnijem vikendu radosti i dobre volje na Pilama je bilo u obilju što su mogli osjetiti svi koji se se odlučiti uključiti u ovu akciju i tako pomoći potrebitima na drugom kraju Hrvatske, u Borovom Naselju.

Foto Caritas Dubrovačke biskupije

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

POVEĆANA SREDSTVA ZA KULTURU Raspisan poziv za predlaganje kulturnih programa za 2025. godinu

Dulist

VELIKI INTERES GRAĐANA U tjedan dana provjereno preko 120 tisuća računa

Dulist