GradPodcastUrednički izbor

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Viktorija Knežević: Razlika između Šuice, Vlahušića i Frankovića je u “pet deka”!

s barbarom viktorija knezevic

Gošća ovog četvrtka u podcastu DuLista je odvjetnica i nova saborska zastupnica Viktorija Knežević koja je ulazak u saborske klupe stekla s liste Centra. Istaknula je kako kao odvjetnica jako dobro zna koliko nam zakoni daju prava, ali je ta prava teško ostvariti.

Imamo glomaznu državu s jako puno administrativnih problema, tvrdi Knežević, dodajući kako se premalo govori i o kvaliteti presuda. Navela je primjer sudaca koji kad donesu nezakonite odluke ne postoji efikasna procedura za smjeniti ih jer su zaštićen Ustavom. Njoj je cilj, istaknula je, u Saboru se zalagat za bolju i funkcionalniju državu okrenutu građanima.

Ulazak u Sabor će joj svakako donijeti na vidljivosti, a gostujući u podcastu S Barbarom otvoreno je rekla kako će joj to svakako pomoći u utrci za gradonačelnicu Grada Dubrovnika. Izbori su za nešto manje od godinu dana, a ona je kampanju započela prije godinu dana. S Barbarom Đurasović pretresla je probleme Grada, te navela kako se u Gradu treba vladati ne namećući zabrane. Zabrane su, ističe Viktorija Knežević, krajnja mjera, što sadašnja vlast primjenjuje kao polazišnu točku.

Je li se razočarala sa Srđevcima, što misli o njihovoj politici, ima li ljude s kojima će ići u izbore 2025., kako je mlade ljude oko sebe uspjela pridobiti za političku utakmicu i tko su oni, što misli o sezoni i hoćemo li zbog ovolikog broja turista ‘pregorjeti’ te kako zamišlja ‘novi Dubrovnik’ na platou Srđa, ali i što joj nismo izrezali – pogledajte u novoj epizodi podcasta.

Cijela epizoda podcasta S Barbarom dostupna je na portalu dulist.hr i YouTube kanalu, a kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem Instagramu profilu, YouTubeu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

(FOTO) MATO FRANKOVIĆ Rečeno – napravljeno! Krenulo ispumpavanje ‘bazena’, sutra košnja i održavanje površina!

Dulist

U lipnju naplaćeno više od 7 tisuća eura kazni za nepropisano parkiranje vozila!

Dulist