Aktualno

Počinju Dani hrvatskog turizma

Dani hrvatskog turizma, središnji godišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, počinje danas u 9. 30 u Hotelu Valamar Lacroma.

Organizatori Dana hrvatskog turizma su Ministarstvo turizma, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska radio – televizija i Hrvatska turistička zajednica.

Uz Dane turizma otvara se zajedno i 12. Hrvatski turistički forum, a današnja tema je „Hrvatska u Europi“. Sutra se predstavlja nacrt glavnog plana i strategije hrvatskog turizma do 2020. godine, kojeg će prezentirati predstavnici Instituta za turizam i Veljko Ostojić, ministar turizma. Potom će se održati tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade na kojem će, osim Ostojića sudjelovati i Ministri Branko Grčić, Siniša Hajdaš-Dončić i Gordan Maras.
 
Navečer su dodjele nagrada najboljim u akcijama „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“, „Zeleni cvijet“, „Plavi cvijet“, „Doživi Hrvatsku“, „Djelatnik godine“ i „Europske destinacije izvrsnosti“.

Finalna večer dodjele nagrada prenosit će se uživo na HTV 2, u petak u 20. 55 sati.

Pročitajte još

Kapetanić, Macan, Milinković i Šuljak počasni članovi DPDS-a

Dulist

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija