Sport

Počinje 2. kolo Turnira na malih barica

Počinje 2. kolo Turnira na malih barica

Na 'Malom Wembleyu' odigrane su sve utakmice prvoga kola, te je ujedno, današnjim danom, započelo natjecanje drugog kola 20. jubilarnog Turnira na malih barica 'Montovjerna 2012'.

U odigranih 35 utakmica postignuto je 125 pogodaka što je 3,5 po utakmici. U skupini
A vodeći su Orašac i APP sa po četiri boda, u skupini B momčad HC sigurnim korakom sa 6 bodova kroči prema šesnaestini finala, sa tri boda, drugi je Rock caffe Exit. Insomnia i Caffe bar 7sins predvode skupinu C sa jednom pobjedom, dok je u D skupini Konoba Maestral na
prvom mjestu sa tri boda, Filmaši i Ponton imaju po bod. Brkati slonovi, Negro Balotelli i Babin Kuk te Nautika osigurali su prve bodove u E odnosno F skupini. G skupinu predvodi Elektro team i Trsteno, a skupinu H momčad Gorica koja jedina ima tri boda kao i Pizzeria Panika, Strava team (skupina I) i Mane Hastra i Kod Rade u skupini J. Prve bodove su osigurali Petrunjela, Ura Nage (K skupina) te Crno polje u skupini L. Gospino polje, Crvena funjestra, Konoba Belin Žrnovo – o. Korčula, Fast food Gavun Taxi Stojić i Libertas Inženjering također spadaju u momčadi koje su upisale tri boda.

Danas se nastavlja natjecanje počevši sa prvom utakmicom koja je na rasporedu u 18 sat i 40 minuta kada se sastaju Daikin i Pizzeria Nemo Problemo. Na rasporedu je također sedam utakmica, kao i dan kasnije, u ponedjeljak, 9. srpnja.

Utorak, 10 srpnja je slobodan dan na turniru, a u srijedu, 11. srpnja ponovno će 14 momčadi istrčati na teren ''Mali Wembley'' u potrazi za novim bodovima.

Na službenoj stranici Društva te ujedno službenoj stranici Turnira (www.asdmontovjerna.com) možete pogledati rezultate svakoga dana natjecanja kao i poredak momčadi.

Uz uzbudljive utakmice na popularnom igralištu na dnu Čokolina, organizator se pobrinuo i za dodatne sadržaje koji će svakoga od posjetitelja zaintrigirati kvalitetom i cijenom.

Podsjetimo, na turnir se ove godine prijavilo rekordne 64 momčadi koje su podijeljene u 16 skupine, a u svakoj skupini su četiri momčadi. Dvije najbolje iz svake skupine osigurat će prolazak u šesnaestinu finala. 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist