Sport

POČELI UPISI U PK JUG Provjerite kad su testiranja djece

Kao i svake godine, rujan je mjesec upisa u Plivački klub Jug. Pozvana su sva zainteresirana djeca rođena 2015., 2016. i 2017. da dođu na testiranje i priključe se grupi Ribice ili Plivačkoj školi.

Testiranja će se održavati do kraja rujna ponedjeljkom, srijedom i petkom u 16 sati na bazenu. Kako ne bi došlo do gužve, iz Kluba su poručili da je kandidate potrebno najaviti mailom ili telefonski i dogovoriti termin dolaska na bazen. Ulaz je s donje strane bazena (na mjestu bivšeg kolodvora), a roditelje i djecu dočekat će trener koji će ih uvesti i dati im potrebne smjernice.
Na testiranje znanja plivanja djeca trebaju uzeti samo kupaće i ručnik.

Za upis u grupu Ribice (5 godina) ili u Plivačku školu (6-7 godina) potrebno je znati samostalno se održavati u velikom bazenu.

Dodatne informacije dostupne su na službenoj stranici PK Jug.

Potencijalne mlade Jugaše za testiranje možete najaviti porukom na pkjugdubrovnik@gmail.com ili pozivom na broj tajništva 020 357 022 u vremenu od 9 do 15 sati.

Pročitajte još

BADMINTON Daniel Dinata i Filip Špoljarec srebrni na Kubi

Dulist

HRVATSKI KUP Zlato za Barbaru Janičić, bronca za Čerjan i Kabiček

Dulist

Plivački klub Jug nastupio u Rijeci, vratili se s odličnim rezultatima!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija