Sport

POČELI UPISI U PK JUG Provjerite kad su testiranja djece

Kao i svake godine, rujan je mjesec upisa u Plivački klub Jug. Pozvana su sva zainteresirana djeca rođena 2015., 2016. i 2017. da dođu na testiranje i priključe se grupi Ribice ili Plivačkoj školi.

Testiranja će se održavati do kraja rujna ponedjeljkom, srijedom i petkom u 16 sati na bazenu. Kako ne bi došlo do gužve, iz Kluba su poručili da je kandidate potrebno najaviti mailom ili telefonski i dogovoriti termin dolaska na bazen. Ulaz je s donje strane bazena (na mjestu bivšeg kolodvora), a roditelje i djecu dočekat će trener koji će ih uvesti i dati im potrebne smjernice.
Na testiranje znanja plivanja djeca trebaju uzeti samo kupaće i ručnik.

Za upis u grupu Ribice (5 godina) ili u Plivačku školu (6-7 godina) potrebno je znati samostalno se održavati u velikom bazenu.

Dodatne informacije dostupne su na službenoj stranici PK Jug.

Potencijalne mlade Jugaše za testiranje možete najaviti porukom na pkjugdubrovnik@gmail.com ili pozivom na broj tajništva 020 357 022 u vremenu od 9 do 15 sati.

Pročitajte još

Koprivica novi/stari predsjednik, Maslać dopredsjednik KK Dubrovnik

Dulist

ŠVICARCI, PORTUGALCI, AUSTRIJANCI, HRVATI… Interes za Arenu Lapad iznenadio gradonačelnika!

Dulist

Pridružite se obilježavanju Europskog tjedna sporta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija