Sport

Počele prijave za Dančarsko ljeto

Počele prijave za Dančarsko ljeto

Počele su prijave za nogometni turnir na Dančama, u već poznatom terminu kao i notornim pravilima. Prve utakmice počinju u subotu 28.7.2012., nadamo se kvalifikacijske iako bi idealno bilo 16 ekipa tako da svaka dobije pravo na jedan loš dan tj. poraz i put kroz repasaž.

 
Tako je zadnji dan prijave 27. srpnja 2012.. Jedina novina je da je kotizacija po igraču 20 kn kako bismo nagradili hrabre koji kreću na krvavi put poplata s 3-4 igrača, a obeshrabrili one koji se prijavljuju da im se samo ime vidi, a ni ne dolaze bodriti svoje, a kamoli sudjelovati u turniru. Zauzvrat na finalnoj večeri svaki prijavljeni igrač ima hamburger i piće, a ostalo će se prodavati po popularnim cijenama. Ostale nagrade su iste: majice, pehar, medalje, vječna slava, pouka svakog dinosaurusa da je on igro osvojio bi ti…

Propozicije ostaju iste: igra se 3 na 3, 30 minuta maksimalno odnosno do 6 golova ako se prije da (na tri se mijenjaju strane, a ekipa koja je na višem stupnju dančometra ima pravo izabrati stranu), osim finalne koja se igra sat vremena. Ako nakon 30 minuta bude neriješeno igra se na zlatni gol kako je u prošlom izdanju završavalo 12 utakmica uključujući i finalnu (jasno nakon uru mrcvarenja).

Ždrijeb je kvarat (pola je previše) dirigiran: kako je ovo četvrto izdanje turnira u ovom obliku kroz sve ove godine 4 ekipe su konstanta završnica, a nabrojit ćemo ih redom od prošle godine: Asadovi sokolovi (ex Gadafijevi lavovi, ex Titovi mornari, ex Drinjaninovi dječaci), Družina od vješala, Kotićari i Berdova vila, tako da će isti dobiti mjesta u glavnom turniru po principu 1 pa 4 pa 2 pa 3 (odozgo prema dole u poznatoj shemi), a ostali će se po redosljedu prijave izvlačiti.

Pozivaju se svi da skupe što originalniju ekipu i probaju dobiti mrske protivnike jer zezancija kroz cijelo ljeto je osigurana.

Svako malo ćemo do početka turnira prema pristiglim prijavama predstavljati po jednu ekipu s dosadašnjim uspjesima i njihovim težnjama.
Sretno.

Pročitajte još

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist