Sport

Pobjede najmlađih Jugaša

Najmlađi Jugaši nalaze se na završnom turniru Prvenstva Hrvatske, gdje su pobjedili u svih pet utakmica po skupinama. Večeras u polufinalu u 21 sat igraju Jug i Mladost, dok će se u drugom polufinalu sastati Šibenik i Primorje.

Najprije su u prvoj utakmici savladali Reprezentaciju Primorsko – goranske županije s 14:2 (3:0, 5:0, 4:2 i 2:0) da bi u poslijepodnevnim satima prvoga dana bili bolji od Krune iz Osijeka 11:2 (3:0, 3:0, 5:0, 0:2). U trećem susretu, odigranom u petak ujutro Jug je pobijedio momčad POŠK-a 17:1 (0:1, 0:5, 1:6, 0:5), a u četvrtom je pao i Medveščak 7:2  (2:1, 3:1, 2:0 i 0:0). U posljednjem susretu po skupinama pobijeđen je i Šibenik 9:5 (2:1, 3:1, 4:1 i 0:2)
Gol razlika 58:12 u pet utakmica mora zadovoljiti i trenera Aljošu Lončarića, koji vodi najmlađu generaciju Jugaša.

Strijelci za Jug u prvoj utakmici protiv Reprezentacije Primosrko – goranske županije bili su: Bego 4, Kržić 3, Kožul 3, Farčić 2 i Brailo 1 pogodak.
U drugoj pobjedi nad Krunom golove su postigli: Balić, Brailo, Pejić i Farčić po 2 gola, te Kržić, Čulina i Crnčević po 1 pogodak. 
Strijelci u trećoj utakmici: Farčić, Crnčević i Brailo po tri pogotka, Kržić 2, te Pejić, Kordić, Vidosavljević, Balić, kobojević i Bego po jedan pogodak.
Strijelci protiv Medveščaka: Farčić 2, Kržić, Čulina, Kobojević, Pejić i Bego po jedan gol.
Strijelci protiv Šibenika: Farčić 6, Kordić, Brailo i Vidosavljević – Vučić po jedan gol.
Bravo Aljoša, bravo mladići!!!

Evo i sastava koji se natječe u konkurenciji Nada: Lindo Koboević, Filip Kržić, Mateo Crnčević, Petar Vlašić, Mavro Farčić, Leon Kožul, Maroje Vidosavljević Vučić, Antonio Vukojević, Kristijan Čulina, Ivan Krkić, Paolo Bego, Frano Kordić, Ivan Bonić, Ivo Brailo, Petar Pejić, Matija Balić, Matija Cvjetković.

Prenijeto  sa: www.Jug.hr

Pročitajte još

PRVENSTVO HRVATSKE Barbari Janičić bronca, potvrdila reprezentativni status

Dulist

Elvis Fatović s Barcelonetom osvojio Španjolski kup

Dulist

Barbara Matić nadomak medalje u Parizu: Peto mjesto je najgore!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija