Crna kronika

‘Plavci’ kaznili 274 vozača zbog prekoračenja brzine!

'Plavci' kaznili 274 vozača zbog prekoračenja brzine!

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 5 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima su 2 osobe teže i 5 ih je lakše ozlijeđeno, dok su s materijalnom štetom zabilježene 3 prometne nesreće.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 563 represivne mjere od kojih izdvajamo mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća tzv. ‘četiri ubojice u prometu’.

-Tako su 274 osobe sankcionirane zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 81 mjera je poduzeta prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, a 9 osoba je prekršajno sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje sankcionirano je također 9 osoba. Od ostalih prekršaja izdvajamo 45 mjera poduzetih zbog nepropisnog pretjecanja i 47 mjere poduzete zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja – istaknuli su iz policije.

Pročitajte još

UBIJEN SIN JEDINAC U SPLITU Osumnjičen ovisnik s bogatim dosjeom

Dulist

UBOJSTVO U SPLITU Mladić (22) preminuo od uboda nožem

Dulist

POTRES KOD PELJEŠCA! Zatreslo se u moru uz obalu

Dulist