Aktualno

Planinari pozivaju na Orjen!

Planinari pozivaju na Orjen!

Hrvatsko planinarsko društvo Dubrovnik tradicionalno organizira svake godine tijekom siječnja, veljače i ožujka jednodnevne izlete na Orjen pod nazivom “Igre na snijegu – igre na Orjenu”.
Budući je ove godine snježna granica dosta visoko tek na 1400m n/v, zbog nedostatka snijega HPD Dubrovnik organizira pješačenja na Orjenu .

Tijekom siječnja četrdesetak je članova djece i odraslih sudjelovalo na pješačenju od Vrbanja do podnožja Subre i natrag.

-U nedjelju 18. veljače 2024. organizira se Kružna tura Vrbanj – Rujišta – Vrbanj. Odjeća je izletnička slojevita , obuća gojzerice, prilagođena godišnjem dobu. U slučaju lošeg vremena izlet se odgađa. Svi sudionici sudjeluju na osobnu odgovornost. Do Planinarskog doma Vrbanj može se doći vlastitim vozilom, a za sve koji nemaju prijevoz HPD Dubrovnik će organizirati prijevoz kombijem – navode iz HPD Dubrovnik. Polazak iz Dubrovnika je u nedjelju 18. veljače u 8 sati, povratak s Vrbanja je u 16 sati.

-Prema Planu u nedjelju organizirat će se pješačenje Vrbanj – Rujišta – Vrbanj u trajanju 3 sata.
Objed ožicom će pripremiti dežurni članovi u domu od 14 sati.. Zbog prelaska državne granice potrebno je imati važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu. Prijave su otvorene na mail hpd-dubrovnik@hotmail.com zaključno do četvrtka 15.02.2024. do 18 sati. Potrebno je navesti ime i prezime, broj osobne iskaznice ili putovnice – ističu iz planinarskog društva.

 

Foto HPD Dubrovnik

Pročitajte još

PERICA MARTINOVIĆ Volim Zagreb, ali pravo doma je ‘ođe’, u Gradu!

Ivana Mijić Vulinović

LJETNIKOVCI NA PRODAJU Od ruševine ispod Bourbona do tvornice paste na Ombli

Andrea Falkoni Račić

[FOTO] Stradun krcat, a gužve se tek očekuju

Dulist