Sport

PK Jugu pet medalja u Zadru

plivacki jug web

Plivači PK Juga ostvarili su odlične rezultate na 5. međunarodnom mitingu „Sveti Krševan“, koji se u organizaciji Plivačkog kluba Zadar proteklog vikenda održao u tom gradu, a inače se računa kao HPS miniGRAND PRIX.

Adriana Marinović (rođ. 2002.) osvojila je zlatnu medalju u disciplini 100 metara leptir te srebrnu medalju u disciplini 200 metara leptir. Ujedno je isplivala A normu za nastup na državnom prvenstvu u disciplinama 100 i 200 metara slobodno te 100 i 200 metara leptir. Doris Radošević (rođ. 2003.) osvojila je dva srebra, po jedno u disciplinama 100 i 200 metara leptir. Petra Čikato (rođ. 2003.) u Zadru je isplivala broncu na 400 metara mješovito.

– Graciji Filipović je nedostajalo 19 stotinki do A norme na 200 leđno, a svi ostali su plivali svoje osobne rekorde – rekao je trener Andrej Drobac.

Za Plivački klub Jug u Zadru su nastupili Đivo Matović, Filip Zalović, Mihaela Hapan, Mihaela Đuho, Adriana Marinović, Gracija Filipović, Doris Radošević i Petra Čikato pod vodstvom trenera Andreja Drobca.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist